Hvordan til at estimere en færdig loftsrum

August 21

Hvordan til at estimere en færdig loftsrum

En færdig loftsrum rum ikke kun skaber mere boligareal men tilføjer til dit hjems samlede værdi. Bestemmelse af investeringsafkastet ikke er kompliceret, men er det ikke en nem opgave. Du skal være grundig at nå frem til en realistisk og rimelig nummer. Afhængigt af jeres organisatoriske disposition, kan dette variere fra let til svær.

Instruktioner

•Gather sammen dine kvitteringer. Dette omfatter alle kvitteringer, givet til dig af entreprenører for arbejdskraft, inventar og materialer, herunder opbygning af materialer, såsom tømmer, døre og vinduer samt apparater såsom varmeapparater eller klimaanlæg.

•Retrieve alle tilladelser du ansøgt om og modtaget under loftet renovering. Dette kan omfatte elektriske lønarbejde, VVS kontraherende og generelle bygningen ordregivende.

•Tilføj op hver udgifter til at renovere loftet i en beboelig plads.

•Multiply det nummer du ankommer af 93,5%--hvilket er den nationale afkast investeringer gennemsnitligt, ifølge den nationale sammenslutning Realtors. Dette vil give det skøn over afkastet kan du forvente når de sælger huset. For eksempel, hvis remodel koste $37.000, ville du ganger det med 93,5 procent og nå frem til en anslået $34,595 tilbagevenden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com