Hvordan til at estimere en konkret indkørsel udskiftning

July 11

Estimering af prisen på en konkret indkørsel udskiftning indebærer, at finde ud af et par specifikke stykker af information. Du skal også beslutte, hvis du er gonna være om konkrete dig selv, eller hvis du har en virksomhed gør det. Det er vigtigt at huske, at et skøn ikke er den nøjagtige tal du vil ende med at betale. Altid tilføje lidt deres skøn så du kommer i høj, som dermed er bedre end komme i måde under det faktiske tal.

Instruktioner

•Find længde, bredde og dybde i din nuværende konkret indkørsel. Måle længden og bredden i fødder og måle dybde i inches. For at konvertere Dybdemålingen til fødder, skal du dividere uanset antallet du få (for eksempel, seks inches) med 12 (hvilket ville resultere i 0,5 fødder).

•Multiply alle de dimensioner, du har fundet sammen. Formere længde, bredde og dybde til at finde lydstyrken i kubikfod af din nuværende konkret indkørsel.

•Find ud af, hvor mange kubikfod af beton din ønskede konkrete leveringsmetode giver. For eksempel, hvis din indkørsel er 1000 kubikfod og du bestiller poser af beton, hver indeholder 10 kubikfod af beton, ved du, du har brug for 100 poser. Du kan multiplicere prisen på en enkelt taske med 100 for at finde en anslået pris af, hvad alle konkrete vil koste.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com