Hvordan til at estimere hvor meget maling til at købe et værelse

January 31En af de nemmeste måder at give et værelse en makeover er at anvende et frisk lag maling. Ud over at anslå størrelsen af maling skulle dække væggene, skal du også kan anslå hvor meget primer er nødvendig og hvor meget maling til at købe for trim og døre. Et par enkle formler vil hjælpe dig med at få et rimeligt skøn over mængden af maling og primer du skal købe til hele rummet.

Instruktioner

•Calculate de firkantede optagelser af væggene til at blive malet ved at tilføje længder af alle vægge og derefter at multiplicere det samlede beløb af højden af rummet. Fra dette nummer, trække 20 kvadratfod for hver dør og omkring 15 kvadrat fødder for hver mellemstor vindue.

•Calculate antallet af gallons af væg maling du behøver ved at dividere den samlede firkantede optagelser af væggen rummet med 350 (en gallon af maling vil dække omkring 350 kvadratfod). Bruge den samme formel til at bestemme hvor meget primer til at købe. Hvis maleri med en mørk farve, kan det være nødvendigt at anvende to frakker af maling. Multiplicer antallet af gallons af maling havde brug for to, hvis det er tilfældet.

•Calculate de firkantede optagelser af loftet ved at multiplicere længden af rummet med bredden. Dividere dette tal med 350 til at beregne hvor mange gallons af loftet maling du har brug for.

•Calculate mængden af døren og trim maling behov ved at måle længden af alle trim på værelset, herunder trim omkring døre, vinduer, loft og eventuelle indbyggede enheder. Denne måling skal i fødderne. Formere denne samlede længde af 0,5 (1/2 fod) som et skøn over den gennemsnitlige bredde af trim. Det resulterende tal er den samlede anslåede firkantede optagelser af trim.

•Tilføj det samlede areal af dørene, de firkantede optagelser af trim. Hver dør vil kræve ca 20 kvadratfod af samme maling anvendes til trim. Hvis du male begge sider af døren, tillade 40 kvadratfod. Opdele de firkantede optagelser af dørene og trim af 350 til at beregne hvor mange gallons af trim maling er nødvendig.

Tips & advarsler

  • Mens 350 firkant feet er en god generelle skøn over, hvor meget dækning, du får med én gallon af maling, bør du altid tjekke etiketten på dåse af maling. Forskellige mærker og formuleringer kan få forskellige dækning. Også, teksturen af væggene du maler vil påvirke hvor meget maling er nødvendig. En glat væg skal mindre maling end en stærkt profilerede væg. Tilføjer en tone til primeren vil hjælpe med at få bedre dækning med mørke farver.
  • Når du køber maling, bør købe lidt for meget end for lidt. Præcis farvetilpasning vil være vanskeligt, hvis du skal gå tilbage til at købe ekstra maling.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com