Hvordan til at estimere hvor meget tagdækning vejer

December 24

Hvordan til at estimere hvor meget tagdækning vejer

Bygge et hus betyder forståelse vægt belastninger. En af de vigtigste vægt belastninger du skal forstå, er den placeret på dit tag spær af beklædningen, helvedesild og andet tilbehør, der udgør taget. Hver manipuleret sæt af spær kommer med papirarbejde fortæller dig, hvordan du installerer spær og hvor meget vægt de færdige ramme vil holde. Den grundlæggende proces er den samme uanset om du ønsker at bestemme vægten af et nyt tag du bygger, eller lære den omtrentlige vægten af dit eksisterende tag.

Instruktioner

•Brug båndet måle for at få den nøjagtige længde og bredde på hver side af dit tag. Multiplicere længden af bredden på hver side til at bestemme dens firkant længde. Tilføj de firkantede optagelser af hver del af dit tag til at bestemme den samlede areal.

•Vælg krydsfiner, tar papir og helvedesild til at matche de eksisterende materialer på taget. Sørg for at matche mærket, type og model af hvert materiale præcis så at din endelige vægt skøn vil være lige så tæt som muligt på den sande vægt af taget.

•Divide det samlede areal af taget af 32 til at bestemme, hvor mange stykker af krydsfiner der bruges i taget. Veje et stykke krydsfiner med din skæl. Multiplicere vægten af et stykke krydsfiner med antallet af stykker i tag til at bestemme krydsfiner vægt.

•Look på etiketten på et kast af tjære papir at se hvor mange kvadratfod hver rulle dækker. Del det samlede areal af taget af areal er omfattet af en roll at få antallet af ruller. Vejer en rulle og formere sig at vægten af antallet af ruller brugt på taget.

•Look på indpakning på en pakke af helvedesild at se hvor mange kvadratfod det dækker. Dividere det samlede areal af taget med dette nummer at få bundter af helvedesild bruges i taget. Vejer et bundt af helvedesild og formere sig at vægten af antallet af bundter anvendes i konstruktionen.

•Tilføj vægten af krydsfiner, tar papir og helvedesild bruges i taget. Tilføj en anden 10 procent til dette nummer for at tage højde for vægten af neglene, blinkende og andre incidentals anvendes i konstruktionen af taget for at få et skøn over den samlede vægt støttes af tag spær.

Tips & advarsler

  • Bære din skalaer til tagdækning levering butik, hvis du ikke har ekstra materialer på side at veje på støbestedet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com