Hvordan til at estimere udgifterne til kvarts bordplader

December 6

Holdbare kvarts bordplader tilbyde en bredere vifte af farver end andre sten alternativer, såsom granit. Prisen for materiale vil variere alt efter tilgængelighed, efterspørgsel, prisen på arbejdskraft og andre økonomiske faktorer, så anslår udgifterne til din nye kvarts køkkenbordet, når du er klar til at installere det. Hvis du venter for længe, kan omkostningerne ændre.

Instruktioner

•Measure længde og bredde af bordplads i inches. Hvis du erstatter en eksisterende køkkenbordet, skal du bruge dens dimensioner. Hvis der ikke er nogen eksisterende køkkenbordet, måle det vandrette område, som den nye køkkenbordet vil fylde. Multiplicere længden med bredde til at finde det samlede overfladeareal i kvadrat inches. For eksempel, hvis du udfylder en plads der er 24 inches af 84 inches, formere 24 af 84 for at få 2,016 kvadrat inches.

•Calculate enhver trekantede areal ved at multiplicere længden af trekanten 's base af dets dybde. Trekantens base er dens længste side, og dens dybde er afstanden fra bunden til sit højdepunkt. Efter basen har ganget dybden, dividere dette nummer med to at finde areal i kvadrat inches. Hvis du har en trekant, der er 48 inches langs bunden og 24 inches fra bunden til toppen, formere 48 af 24 for at få 1,152, derefter dividere med to for 576 kvadrat inches.

•Tilføj områder alle dine individuelle rektangulære, trekantede overflader til at bestemme det samlede overfladeareal i kvadrat inches af din nye kvarts bordplader. Dividere dette tal med 144 til at beregne din samlede areal. Tilføjer numrene ovenfor får du alt 2,592. Dividere dette tal med 144 udbytter ialt 18 kvadratfod.

•Calculate din samlede anslåede omkostninger ved hjælp af en nuværende prisniveau. På tidspunktet for offentliggørelse, prisen på kvarts varierede fra $50 til $100 per kvadratfod. Bruger stikprøve målinger ovenfor, får du en anslåede samlede omkostninger på $900 til $1.800.

Tips & advarsler

  • Flere faktorer kan påvirke din endelige omkostninger, såsom tekstur og tykkelse, kant styles og din entreprenør pris for arbejdskraft. Dette er grunden til, at priserne spænder så bredt. Brugen af en professionel entreprenør er også næsten altid nødvendigt, som kvarts bordplader er tung og vanskelig at installere uden faglig uddannelse og erfaring, så gør det dig selv at undgå at betale for arbejdskraft sandsynligvis er ikke en mulighed.
  • Bruge søgemaskiner til at finde online anmeldelser og udtalelser fra tidligere kunder, og konsultere din lokale Better Business Bureau office at bestemme kontrahentens status eller lære af eventuelle udestående klager mod dem. En mere kvalificeret, pålidelig entreprenør kan være mere værd for dig end en billigere arbejder med tvivlsomme forretningsmetoder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com