Hvordan til at estimere udgifterne til Metal tagdækning

June 18

Metal tagdækning er becominge en populær tagdækning mulighed på grund af dens betydeligt lav pris i forhold til andre tagmaterialer, nem installation og energieffektivitet. Hvis du er interesseret i at investere i metal tagdækning og ønsker at se, hvor meget materialerne vil koste, kan du udføre en præcis vurdering i så lidt som et par timer (afhængigt af dit tag størrelse).

Instruktioner

•Measure både længde og bredde (længde er side til side, mens bredden bliver fra toppen af tagryggen til bunden af eave) af den første tag ansigt (hvilket tag ansigt du måler først ikke er vigtigt), ved hjælp af en stige, hvis det er nødvendigt. noter måleresultaterne.

•Gentag trin 1 på de resterende tag ansigter.

•Tilføj op de længde og bredde målinger i separate kolonner.

•Opkald din lokale bygning levering lagre til at kontrollere hvad størrelse metal tagdækning ark de har på lager og få prisoplysninger (typisk arkstørrelsen er to af otte fødder, men alternative størrelser er tilgængelige).

•Divide den samlede sum af bredden på dit tag overflader af to--det vil fortælle dig, hvor mange metal plader du skal bruge fra side til side (formoder du er benytter to af otte fod plader). Derefter dividere bredden af dit tag med otte--dette vil fortælle dig hvor mange metal plader skal du fra top til bund. Multiplicer disse tal for at finde det samlede antal ark behov.

Eksempel: Tag måling er 14 af 16 feet. 14 divideret med to er syv, og 16 divideret med otte er to. Taget bliver syv plader bred og to ark lange, så du skal bruge 14 ark samlede.

•Multiply pris pr. ark af antallet af ark for at finde den samlede pris for metal tagmaterialer.

Tips & advarsler

  • Tilføje 10 procent til dit materiale vil forsikre, at du har nok til at afslutte jobbet og vil forsikre sig mod eventuelle beskadigede materiale. Check med en bygning specialist på din lokale bygning butik at se hvad (hvis nogen) ekstra materialer du måske brug for installationen. Fastenerne behov for metaltag kan variere eksisterende tag betingelser fra program til program.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com