Hvordan til at estimere udgifterne til nye Vinyl sidespor

November 3

Når laver nogen form for renovering eller ombygninger, det er altid bedst at få et groft skøn over omkostningerne ved disse projekter vil være før du hoppe i. Hvis du søger for at øge dit hjem bremse appel, kan du ønsker at opgradere til nye vinyl sidespor. Heldigvis, estimering af udgifterne til nye sidespor er meget let at gøre, og kræver kun et par værktøjer til at få arbejdet gjort.

Instruktioner

•Measure område af udvendige vægge af dit hjem. For at gøre dette, skal du vende tilbage til din high school geometri dage. Recall, at inden for et rektangel eller kvadrat er fundet ved at måle længden på sin base, ganget med sin højde. For eksempel, hvis længden af den ene væg er 15 fod og højden er 9 fet, området for at væggen ville være 135 fødder.

Brug et målebånd, bliver du nødt til at måle hver enkelt ydervæg af dit hus. Hvis du har trekantede områder af dit hjem, der har brug for sidespor, såsom hvor tag sprækkerne sammen, processen med at finde området er stort set den samme. Den eneste forskel er du bliver nødt til at måle længden af bunden af den trekant, multipliceret med sin højde, og kløften af to.

Som du måling, skrive ned hver måling du tage på en notesblok.

•Tilføj målinger af hver væg sammen. Denne figur er det samlede areal i kvadratfod af ydersiden af dit hjem, bortset fra taget.

•Multiply summen af alle dine ydervægge af prisen per kvadratfod af træbeklædningen du ønsker at købe. For eksempel, hvis den kombinerede område af alle dine ydervægge er 2.300 kvadratfod, og de sidespor, du ønsker at installere er $4 per kvadratfod, ville din samlede være $9.200 (2.300 X 4 = 9.200).

Din vurdering vil sandsynligvis være forskellige fra entreprenørens overslag, men dette tal bør give dig en meget god idé om hvor meget nye vinyl sidespor vil koste dig før arbejdskraft.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com