Hvordan til at estimere værdien af orientalske tæpper

February 1

Hvordan til at estimere værdien af orientalske tæpper

Orientalske tæpper opstod i begyndelsen Egypten og var omfattende og sarte i design. Teknikken til at skabe tæpperne spredt sig til Persien, Grækenland, Italien og Orient, i sidste ende blive en populær dekorative element i Europa for både rige og kongelige familier. Orientalske tæpper fortsætter med at være kendt som en luksusvare og er værdsat for deres farve, design, stil og historie. Der er et par metoder, du kan bruge til at anslå værdien af en orientalsk tæppe.

Instruktioner

•Drej tæppet over (hvis muligt) og undersøge knob på undersiden af tæppet. Tusinder og atter tusinder af knob er bundet til hinanden til form totter på orientalske tæpper, gennem teknikker kendt som enten en tyrkisk knude eller en Persisk knude. Jo tættere knuderne er til hinanden, jo højere kvaliteten af tæppet, der angiver en højere værdi.

•Indstil hvis tæppet er en tribal tæppe, hvilket betyder, at det var lavet af specifikke stammer, ofte med ceremoniel eller tilpassede designs eller farver. Tæppet markeres med navnet tribal Afshar, Bakhtiara eller Baluchi. Nogle tribal tæpper er højt værdsat, fordi orientalske tribal tæpper oprindeligt aldrig skulle forlade stammen og derfor har værdien til samlere.

•Lære nogle vigtige terminologi, som hjælper med at angive værdien af et orientalsk tæppe. For eksempel, betyder "kurk", at tæppet er lavet af høj kvalitet uld, hvilket vil øge værdien af gulvtæppet. Hertil kommer, betyder "boteh" en paisley mønster, som er set som at bringe lykke i Asien og kan derfor ophøje værdien af tæppet.

•Kontroller at tæppet er solgt med et oprindelsescertifikat, som hedder det land, hvor det var lavet og andre vigtige detaljer om tæppet. Besidder oprindelsescertifikatet vil hjælpe tæppe vedligeholde sin værdi over tid.

Dyrknings orientalske tæpper, deres historie, baggrund og detaljerede oplysninger og fotos. Eksempler på forskning bøger omfatter "Officielle pris Guide til orientalske tæpper" af Joyce C. Ware og "Sotheby's Guide til orientalske tæpper" af Walter B. Denny, Norma Jean Jourdenais og Sotheby's.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com