Hvordan til at fælde humlebier

May 7

Hvordan til at fælde humlebier

Humlebier tjene en vigtig rolle i naturen, men de kan også være irriterende skadedyr, der er farlige for mennesker og dyr. Hvis du ønsker at fange humlebier uden at skade dem, kan du oprette en diffusering, ved hjælp af supplies tilgængelig omkring huset. Humlebier er tiltrukket af søde, sukkerholdige stoffer. En typisk fælde drukner insekter eller frakker vingerne, så de ikke er i stand til at flyve, men følgende tilpasning simpelthen fangster af humlebier uskadelig.

Instruktioner

•Klippe munden off en tom 2-liters flaske ved hjælp af saks og Start et par inches fra toppen af flasken. Disse retninger kan også tilpasses til en større eller mindre flaske.

•Mix sammen sukker og vand i en lille skål ved hjælp af en ske. Bruge et forhold på omkring en del sukker til en del vand, og bland grundigt. Du kan også bruge cola eller nogle honning blandet med vand---kun om søde væske vil gøre.

•Immerse et stykke vat i blandingen, derefter sætte det i bunden halvdelen af flasken. Fortsætte med at nyde fire eller fem flere bomuld bolde, og sætte dem alle i flasken, med undtagelse af den sidste ene.

•DAB endelige vat over indersiden af toppen af flasken (tragt-lignende side). Drop den endelige VAT i flasken. Dette vil lokke i Humlebier og gennemblødt bomuld bolde vil holde dem fra at drukne i stoffet.

•Sæt den øverste del af flasken op og ned i den nederste del, med tragten peger ned i bunden af flasken. Kan du sikre det sted, hvor kanterne mødes med strimler af tape.

•Sæt dem afslappet flaske tingest udenfor, i nærheden af hvor du har set humlebier du ønsker at fange. De vil blive trukket, men vil have svært ved at komme ud.

•Carry flaske langt fra dit hjem. Når du ønsker at slippe af bier, muligvis den bedste måde at gøre det til at bære dem---først dækker flasken åbnes med en flad dækker, som et låg eller tallerken, at holde dem fra at komme ud---langt fra dit hjem. Forsigtigt fjerne den omvendte del af flasken, og skridt tilbage hurtigt som bier flyve væk. Hvis du vil genbruge fælden, undgå at ryste dem---som vil forstyrre bierne--- og i stedet vente et stykke tid før hentning af fælden.

Tips & advarsler

  • Efter behov, skal du bære beskyttelsesudstyr, når frigive humlebier.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com