Hvordan til at fælde modermærker med jordnøddesmør

October 9

Hvordan til at fælde modermærker med jordnøddesmør

Modermærker er meget ødelæggende for græsplæner og haver. De er tunnelers, hvilket betyder, at de vil grave udarbejde tunneler under din have, der forstyrre rodsystemer af mange planter og kan dræbe en masse af dine planteliv. Tunnelerne kræver også indgange og udgange, hvilket betyder, at du ender op med store huller hele din ejendom. Mens en muldvarp befolkning er generende, kan det som regel også ordnes hurtigt. Jordnøddesmør er ofte brugt som en effektiv lokke for muldvarpe.

Instruktioner

•Læg fælder med en skovl af chunky jordnøddesmør. Du kan bruge ikke-kill fælder, der vil bur modermærker, så du kan frigøre dem andetsteds eller du kan bruge traditionelle musefælder, at dræbe eller lemlæste muldvarpen. Kæledyr og børn kan også komme ind i musefælder så Udvis forsigtighed når de beslutter, hvilken fælde er rigtige for dig.

•Sæt fælder uden for tunnelen indgange i gården. Modermærker kommer ud af hullet og straks opdage jordnøddesmør i fælden. Ikke-kill fælder muligvis blive delvist begravet i jorden i nærheden af hullet, men sørg for, at snavs ikke får slået ind i hullet, selv.

•Kontrollér fælderne hver par timer til at se, hvis de skal blive nulstillet. Muldvarpe har tendens til at grave sig ned og sove i 4 timers skiftehold i gennemsnit, så de kunne komme ud og være fanget på ethvert tidspunkt af dagen eller om natten, selvom de har tendens til at være mere aktive, når det er stille udenfor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com