Hvordan til at fange regnvand

April 25

Hvordan til at fange regnvand

Regnvand er en gratis kilde af rent vand. Regnvand kan afhentes for vanding havevanding potteplanter eller endda til drikke og madlavning. Regnvand indsamling er ikke en kompliceret opgave. Så længe du har nogle plads uden for dit hus, kan en indsamling af regnvand system bygges.

Instruktioner

•Klippe en 3-foden del af en havearbejde slange ved hjælp af en stærk saks eller en kasse kutter. Dette afsnit bør have den brede metal ende af slangen, der kan tillægger en dyse. Den ende af slangen vil vedhæfte til midten af vand-indsamling tarp, og gummi slutningen vil sidde i en beholder til opsamling af vand.

•Klippe midt i tarp et hul, der vil bare være stor nok til at glide gummi enden af slangen gennem hullet. Langsomt og forsigtigt klemme metal slutningen halvvejs gennem hullet, sothe slange vil være stramt fast i hullet. Den ende af slangen skal ikke mere end 1/4 tomme over hul på toppen af tarp. Bunden af tarp skulle have resten af slangen stikker ud. Styrke slangen ved at tape gaffatape rundt i bunden af tarp hvor slangen passerer igennem. Dette vil forhindre slangen i at komme ud af sin holdning og vand rislende ud rundt sømmen hvor metal slutningen rører tarp.

•Hammer pæle i jorden, så de kan støtte de fire hjørner af tarp, holde den over jorden. Binde hvert hjørne af tarp til hver pol, holde tarp over jorden. Af tarp kanter skal være mindst 4 fod fra jorden. Sørg for at give kanterne lidt slæk, så midten af tarp hænger tættere på jorden. Du behøver ikke at give det en masse slæk. Så længe tarp hænger ned et par inches i midten, vil det være nok til at fange regnvand.

•Sæt beholderen eller spand under midten af tarp. Placere slangen i spanden.

Tips & advarsler

  • Sørg for, at slange, spand og tarp er meget ren, hvis du agter at drikke eller koge med regnvand.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com