Hvordan til at fastgøre bordplader

August 19

Bordplader bliver kronen på værket af kabinet, køkken, badeværelse, butler's pantry eller håndværk værelse. Både kabinet design og countertop materiale faktor i hvordan tællere er fastgjort. Nogle bordplader er ikke indstillet på kabinetter på alle i stedet at levere et arbejde eller snack spot på en væg pass-through eller fritstående bar. Der er ingen enkelt korrekte måde at installere en bordplade, så vælger de materialer og metoder bedst egnet til jobbet.

Stål vinkler

Stål vinkler, som er tunge, L-formede stålstænger med forborede huller, beholde countertops sikkert uden lim. Bruges med laminat og træ bordplader, sikre de også krydsfiner køkkenbordet formularer anvendes til flise arbejdspladser. Med bordplade sat på plads og shims eventuelt til nivellering, passer det ene ben af vinkel flush mod undersiden af køkkenbordet, med det andet ben flush mod den øvre interiør af kabinettet. Tilføje vinkler under disken langs den øvre ryg, sider og fronten af kabinettet. Skruer indsat gennem hullerne i stål til at fastgøre forsamlingen sammen. Stål vinkler tilføje støtte til en bred vifte af byggeprojekter, og nogle er temmelig store. Til en bordplade, Vælg små, 1 1/2-inch vinkler og 5/8-inch galvaniserede skruer.

Silikone Caulk

Silikone caulk sæler ud vand inden for områder som køkkener og badeværelser, men det er også en langvarig, fleksibel, vandtæt lim, der holder sig til næsten hvad som helst. Den smalle øverste kant af kabinetter kan have få steder tyk nok for skruer uden at tilføje forstærkning. Nogle materialer, såsom solid sten, sten kompositter, harpiks og beton, acceptere ikke umiddelbart skruer. Det er derfor silikone caulk er fortsat en af de mest almindelige måder at fastgøre bordplader på kabinetter. Vælg 100 procent silikone, som latex/silikone blandinger ikke har samme mulighed for limning. En kraftig kugle eller linje omkring den øverste kant af skabene er alt, hvad der er nødvendigt. Køkkenbordet hviler på silikone, og dens vægt tilføjer den rigtige mængde af pres med plads til materialet i limen.

Byggeri klæbemiddel

Byggeri lim, en olie-baserede urethan produkt anvendes i mange indvendige og udvendige byggeprojekter, hærder hård og ufleksibel. Fleksibilitet er vigtig i nogle programmer, især dem, hvor både kabinet og undersiden af bordpladen er træ, men konkrete, solid granit og andre sten bordplader udføre bedre når chancen for bevægelse er reduceret. Byggeri lim kræver lidt af præcision. Justering justeringer bør ske så snart køkkenbordet er indstillet, hvilket undertiden betyder, at holde øje med forsamlingen for et par timer. Hvis bordpladen glider ud af sted som urethan helbredelsesmetoder, have forsøger at skubbe den tilbage ikke nogen virkning.

Skruer

Bordplader fastgjort med skruer mulighed for nogle bevægelse når luftfugtighed ændre og galvaniserede skruer modstå de fugtige forhold i badeværelser og køkkener. De fleste traditionelle kabinetter har trekantede seler skjules i den øverste kant af hvert hjørne. At køre skruer op gennem seler og ind på undersiden af bordpladen er nok til at holde lette tællere som forfængelighed toppe. For en mere holdbar forsamling, anvende silikone omkring den øverste kant af kabinettet før indstilling køkkenbordet på plads, hvorefter der tilsættes skruer gennem seler på hvert hjørne. Hvor bordplader hvile på en fast overflade, betyde som på toppen af en kommode repurposed som et badeværelse forfængelighed, ingen åbne områder i substratet skrue placering er mindre udfordrende.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com