Hvordan til at fastgøre en banket klud

June 22

Banket dækketøj er diverse klude bruges til at dække banket tabeller. Denne type af duge er ikke det samme som en hjemmelavet dug. Normalt, har en banket linned sæt mindst to stykker. Fastgørelse eller vedhæftes tabellen sengetøj afhænger linned sæt du har type og type af stifter eller klip du bruger. Mange virksomheder bruger krog og løkke clips til at fastgøre dækketøj, som disse kan samles hurtigt.

Instruktioner

•Measure længden af klapbord du vil bruge. Køb et bord topper, der er større end toppen af tabellen og i samme farve som tabellen nederdelen du bruger.

•Sæt tabel topper på bordet så at det er centreret og selv. Hvis du bruger elevatorer under nogle af pladerne på bordet, kan du bruge en tabel topper meget større end toppen af tabellen.

•Measure tabel nederdel. Nederdele sælges i forskellige længder, men ofte længden af hvert stykke er 21,5 fødder. Det vil passe hele vejen rundt om en 8-ft-ved-30-tommer bord, hele vejen rundt en rundbordsdiskussion 72-tommer eller over tre sider af to tabeller, der er 8 ft. af 30 i.

•Skub dug klip med hook og loop ender fordelt jævnt langs siderne af den tabel, hvor du ønsker at vedhæfte nederdelen. Klippet er "J"-formet med en lille del af "J" på bordpladen og den lange del under bordpladen. Krog og løkke tape er på området udenfor krog "J."

•Klap din nederdel i halvdelen længderetningen at finde midten. Start fra midten af én side af bordet og tryk på krog og løkke af nederdel i hook og loop af klippet. Bevæge sig væk fra midten jævnt på hver side, og holder den nederdel øverste kant selv med bordpladen.

•PIN nederdel til topper med sikkerhedsnåle, hvis du ikke har de rigtige klip. Læg noget tungt på topper at holde det på plads, mens du arbejder. Find midten af tabellen nederdel. Juster den øverste kant af skørtet med bordpladen. PIN fra undersiden af tabel topper gennem nederdel. Prøv at holde pin fra viser på ydersiden af nederdelen. PIN hver 12 inches ved hjælp af store sikkerhedsnåle.

Tips & advarsler

  • Dekorationer på ydersiden af nederdele, ligesom swags og rosetter, er ofte forbundet med sikkerhedsnåle gennem nederdelen. Start i midten og swag til hjørner, holder drapere selv.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com