Hvordan til at fastgøre en to-delt bad og bruser

October 25

Hvordan til at fastgøre en to-delt bad og bruser

Badekar omgiver er en billig måde at tilføje et nyt udseende til en gammel badeværelse. Over tid, badeværelse fliser aldre, discolors, utætheder og revner. Udskiftning af keramiske fliser er dyrt, tidskrævende og kræver ofte ydelser fra en ekspert. Badekar omgiver er et praktisk alternativ til keramiske fliser. Fordi badekar omgiver er generelt konstrueret af to eller tre stykker af fast stof materiale, er de nemmere at installere og mindre tilbøjelige til at lække over tid end keramiske fliser. Dagens badekar omgiver kommer i designs til at passe de fleste ethvert badeværelse.

Instruktioner

•Forbered overflader. Fjerne de bruser hoved og hane håndtag ved hjælp af en skruetrækker og skruenøgle. Ren fugen mellem badekar og væg. Recaulk fælles. Sørg for at vægflader omkring karret er glat, firkantede og niveau. Skrab off enhver lim, der er på væggen fra gamle fliser eller den gamle surround. Udfylde eventuelle huller eller divots med thinset cement til niveau væggene. Vandtæt hjørne leddene ved tape dem og anvende thinset på dem. Tillad caulk og thinset til tørre. Dække karret med en tarp at beskytte det, mens du arbejder.

•Opret en skabelon. Fjerne de bruser hoved, vandhane og hane håndtag. Bruge en del af den boks, der husede den balje surround for at markere huller til bruser hoved rør og rør til vandhanen håndtag. Skære huller i pap-skabelon hvor du mærker for rørene. Tilpasse skabelonen på karret surround og overføre mærker for rørene til karret surround. Testen passer balje surround at sikre skabelon mærker justeres med de faktiske rør. Brug din hulsav og boremaskine til at skære huller i karret surround for rørene.

•Align karbad surround paneler. Har en assistent sidde inde balje surround paneler mod karsiderne. Brug dit måle bånd og niveau til at passe balje surround stykker til karret og niveau dem. Bruge en mærkning pen eller kridt linje for at markere placeringen af surround stykker. Trim stykker for at gøre dem passer badekar plads med en hobbykniv eller værktøjet anbefalet af fabrikanten.

•Installer surround stykker. Brug en plastik murske med 1/8-inch riller til at anvende lim på bagsiden af surround stykke. Anvende en perle af lim. omkring kanterne af surround stykke at sikre ekstra hold og soliditet. Juster surround stykke med linjerne niveau du markeret på væggen. Hvis det er nødvendigt, kan du bruge assistent for dette trin. Gælde den anden surround stykke klæbemiddel og fastgør den til væggen på samme måde som først.

•Udskift brusehoved og hane håndtag. Tillad limen tørre helt. Re-installere de bruser hoved og hane håndtag. Fjerne beskyttelsestapen badekar. Tur på vandet til at teste at du korrekt erstattet brusehoved og håndtag.

Tips & advarsler

  • Sørg for at installere surround stykker i den rækkefølge, der er anbefalet af producenten.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com