Hvordan til at fastgøre en trappe jernbane til beton

October 23

Hvordan til at fastgøre en trappe jernbane til beton

Speciale parenteser bruges til at spænde mellem en konkret ansigt og en trappe gelænder. Disse beslag er specielt designet til at holde rækværket på plads og er tilgængelig i en bred vifte af design. Designene kan omfatte forskellige fastener layouts, byggematerialer og vægt specifikationer. Af sikkerhedshensyn, tjekke din lokale bygningsreglementer for at bestemme typen befæstelse, du skal bruge til at fastgøre en trappe jernbane til beton før installation. Når boring i beton overflader, bruge en borehammer outfitted med en murværk smule; Lej en boremaskine fra en hardware-forhandler, hvis du ikke ejer en.

Instruktioner

•Lay ud af beslaget steder på rækværket efter de minimale krav findes i din lokale bygningsreglementer. Til at fastgøre beslagene på layout points beskrevet på rækværket ved hjælp af den korrekte skruer og værktøjer.

•Sæt rækværket mod væggen således at beslagene flush mod betonen. Foretage mindre justeringer, så rækværket er på det sted, hvor det vil blive sikret. Overføre mærker gennem de forborede huller placeret i bunden af parentes ind over for de konkrete væg ved hjælp af en markør.

•Se på fastener emballagen til at finde den korrekte murværk bit diameter og boring dybde. Udstyre borehammer med denne murværk smule og indstille dybde måler, hvis værktøjet har denne funktion. Måle murværk bit med et målebånd og placere tape omkring akslen hvis øvelsen ikke har en dybde måler.

•Drill de varemærker, der blev fremsat vedrørende den konkrete væg ved hjælp af hammer drill. Rense ud de borede huller ved hjælp af en metal børste rør. Blæse eller suge noget snavs og støv fra hullerne ved hjælp af tvungen luft fra en kompressor eller en støvsuger med en slange.

•Hold rækværket på plads, tilpasse beslaget huller til hullerne boret ind i beton væggen. Skub beton befæstelseselementer gennem gelænder beslag og ind i beton væggen. Stramme skruer ved hjælp af det rigtige værktøj.

Tips & advarsler

  • Når du bruger elværktøj, bære sikkerhedsbriller, en støvmaske og høreværn.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com