Hvordan til at fastgøre et finansbogholderi til en betonmur

March 15

Hvordan til at fastgøre et finansbogholderi til en betonmur

Sigt finans generelt henviser til nogen horisontal indramning, der danner en afsats over en mur. Hovedbøger kan støtte pind bestyrelsen for værktøj skur opbevaring, give en sømning overflade for kabinetter eller holde bøjler til gulv bjælker. Med undtagelse af en borehammer til boring i beton, kræver fastgørelse et finansbogholderi til en betonmur kun fælles værktøjer. Lær, hvordan til at fastgøre et finansbogholderi til en betonmur og du kan anvende dine nye færdigheder til at fastgøre en bred vifte af materialer til betonoverflader.

Instruktioner

•Stræk et målebånd på tværs af længden af finans. Mark placeringen af grupper af ankerbolte på finans med en blyant; selv om specifikke afstanden krav varierer afhængigt af din manipuleret plantegning, skal et sæt af to bolte forekomme i hver ende af finans og hver 16 inches til 32 inches i mellem, afhængigt af span af strøer knyttet til Finans.

•Sæt en indramning firkantet i bredden af bestyrelsen. Tilpasse square med hver anchor bolt mark og brug en blyant til at tegne en lige linje gennem anchor bolt varemærker og lige over bredden af finans. Mark positionen af to anchor bolt huller på hver linje, der løber langs bredden af finans; i almindelighed, bolte er jævnt fordelt på tværs af bestyrelsens bredde, men du skal henvise til engineering specs til nødvendige afstand.

•Sæt et træ kedeligt drill bit til en kombination borehammer. Indstil kombination bore/skruemaskine til indstillingen boremaskine. Bore gennem finans på hver af anchor bolt huller.

•Indstil op stiger mod en betonmur. Løft i finansmodulet med en partner og placere finans mod væggen på den ønskede placering. Læg en blyant gennem hver af ledger's pre kede bolt huller og laver et mærke på væggen i midten af hvert hul. Fjerne finans fra væggen.

•Sæt en murværk smule til øvelsen og sæt boret til driver til indstillingen hammer. Bor en bolt hul på hver af mærker på en betonvæg. Henvise til blueprints for dybde krav; generelt 2 ½ inches dyb. Ren beton støv fra huller med en soft-strittede børste eller luft kompressor.

•Sæt en spændeskive på hver kile anker og tråd en møtrik på hver kile anker. Løft i finansmodulet med en partner og justere den Ledgers bolt huller med bolt huller kede ind i beton væggen. Mens du holder finans i position, skal du placere en kile anker i en af bolt huller i slutningen af finans. Pund Ankers hoved til at udvide den anker hale og integrere anker ind i beton væggen. Stram Boltens møtrik i hånden.

•Installer anker bolte i de resterende bolt huller og Spænd møtrikkerne med hånden. Udfør stramning ankre nødder med en skruenøgle.

Tips & advarsler

  • Under omkuld blive et anker tråde deformeret; Du skal kæde nødder på et anker før dunkende.
  • Visse finans-installationer kræver epoxy og anker bolte, snarere end kile ankre. Henvise til plantegningen indramning for detaljer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com