Hvordan til at fastgøre kabinet dørkarme sammen

December 10

Hvordan til at fastgøre kabinet dørkarme sammen

Køkkenskabe begynder ofte at vise deres alder efter et par år af installation. Disse kabinetter kan begynde at synke ujævnt, og glider fra hinanden, efterlader store huller mellem de kabinet rammer. Dette er et særligt problem for kabinet systemer, der blev installeret af en novice eller med lav-budget kabinet installation arbejdspladser. Heldigvis kan problemet afhjælpes nemt med basisudstyr og meget grundlæggende værktøjer. Processen med at fastgøre dine kabinet dørkarme sammen er let og kan udføres af alle, uanset deres erfaring.

Instruktioner

•Skub caulking dybt ind i revner mellem skabene ved hjælp af paint rør pinde.

•Drill huller gennem siderne af alle frysere, omkring 3 inches fra forsiden af kabinettet og fordelte hver 12 inches. Bruge et borehoved, der er lidt mindre i diameter end de bolte, der skal bruges til at forbinde rammerne.

•Kom en kort bolt gennem hvert hul i skabene, placere en spændeskive på hver side af rammen. Sætte en wingnut på anden siden af bolten og spænd det helt for at fastgøre rammerne sammen. Begynder den stramning processen i midten af de kabinet rammer og arbejde udad fra dette punkt til at stramme alle kabinet rammer indad til midten af skabene.

Tips & advarsler

  • Større huller mellem rammer af kabinettet kan fastsættes kun ved at justere fastgørelse af kabinetter til væggen. Fjerne skabene helt og flytte dem mod væggen. Spænd dem grundigt mod væggen.
  • Ikke hænge eller klatre på skabene, når arbejder på resten af kabinetter eller kabinetter kan trække ud af væggen, strukturelle skader til resten af kabinet og eventuel skade.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com