Hvordan til at fastgøre lys til lofter

October 22

Vedhæftes et loft lys er noget, der med omhu og instruktion, selv en begyndelsen gør det boligejer kan udrette. Loftlys kan vedhæfte flush-mount direkte til loftet eller hænge fra loftet som en lysekrone.

Instruktioner

•Drej off elektricitet i rummet du planlægger at arbejde. Teste linjen med en spænding tester for at sikre ingen aktuelle forbliver i linjen.

Slå elektricitet fra sikringsboksen. Din sikringsboksen bliver i kælderen eller fastgjort til ydersiden af hjemmet. Åbne boksen og finde kontakten til det relevante rum. Afhængigt af sikringsskabet, skal du deaktivere magt ved at trække kontakten ned eller til "Off" position. Hvis skifter ikke er markeret, skal du muligvis eksperimentere ved at vende switche, indtil du finder den rigtige. Hverve hjælp fra en hjælper til at lette denne opgave.

Test af et dødt kredsløb, gå inde, fjerne skruerne holder skifte pladen på plads og trække boksen skifte fra væggen. Sted en sonde fra testeren på jordledningen og samtidig placere sonden på den røde eller sorte hot wire. En indikator vil advare dig om aktuelle resterende i linjen. Hvis nuværende rester, slår den vigtigste breaker tænder sikringsboksen, og deaktivere al magt til Parlamentet.

•Skabe ledninger gennem og ud af det elektriske felt. Brug wire stripper for at skrælle 3/4 tommer isoleret plast dækker fra enderne af ledningerne.

•Sæt monteringsholderen eller montering rem, ved at skrue den ind i det elektriske felt. En montering rem lægger i begge ender af det elektriske felt, og en gevind brystvorte løber gennem midten.

•Tilslut og sikre ledninger. Tillægger montering rem grundstødning metaltråd (kobber eller grøn farvet), Pak det omkring den grønne grundstødning skrue på montering rem og stramme for at sikre. Tilslut resterende ledninger af matchende wire farve. For at sikre, vride dem sammen, og fastgør med en wire møtrik. Wrap ledninger med elektrisk tape, og putte dem i det elektriske felt.

•Sæt loftlampe. Sted armaturet dække over montering rem brystvorten og twist at stramme. Tilføje en pære, slå elektricitet igen fra sikringsboksen og teste fra værelse lyskontakt. Valg af pære, tjek manualen på dine lys. Hvis manuelt ikke er tilgængelig, er en generel regel, at størstedelen af Loftlamper kan acceptere op til en 60-Watts pære. En højere watt pære kan forårsage isolering omkring ledninger til brænde.

Tips & advarsler

  • Check for at se hvad er inkluderet med din nye armaturet før du køber nogen yderligere installation leverer.
  • Fastgøre montering remmen til et loft stud, hvis du installerer Armaturet er tunge.
  • Måle og justere længden af kæden før hænge en lysekrone.
  • Placer en lås på sikringsboksen efter slukke elektriciteten, så en person ikke kommer og tænde den igen, mens du stadig arbejder.
  • Bære øjenbeskyttelse og gummi såler sko som en ekstra sikkerhedsforanstaltning.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com