Hvordan til at fastgøre Shiplap sidespor

March 10

Shiplap sidespor er populære byggemateriale designet til at skabe en vandtæt shell omkring ydersiden af dit hus. Den øverste kant af et stykke af shiplap sidespor er skrå at give et attraktivt udseende til sømmene og låse nedenunder stykke ovenfor rabbeted nederste kant. Denne sikringsanlæg mønster skaber en traditionel clapboard look, mens leverer overlegen beskyttelse mod vand. Shiplap sidespor er installeret ved at starte i bunden af huset, fastgørelse boards at beklædningen eller studs med negle og arbejde dig vej op, montering stykker sammen, at give dit hus sammenhængende beskyttelse fra elementerne.

Instruktioner

•Brug dit niveau og kridt linje til snap baseline for din første kursus af sidespor. Find det laveste punkt af house foundation, og følg producentens anvisninger om hvordan høj herfra lav din første kursus af sidespor skal placeres. Retningslinjen vil markere den nederste kant af det første kursus for shiplap sidespor.

•Fasten første løbet af sidespor til væggen. Bruge korrosionsbestandigt negle. "Splitless" negle, med en sløvet spids og en smallere skaft er anbefalet af mange producenter. Derudover kan ring-shanked negle øge vejgreb. Længde og type af søm anbefales vil afhænge af tykkelsen af træbeklædningen du installerer og type af træ. Konsultere producentens anbefalinger vedrørende størrelsen og typen af neglen til at bruge.

Ansigt nail shiplap sidespor til hver stud eller blokering. Negle bør føres et maksimum på 24 inches fra hinanden på center. Hånd hamren er den bedste metode til at installere træ sidespor, fordi det giver dig størst kontrol. Ikke køre over neglene. Træbeklædningen skal fastgjort til huset men tilladt en lille plads til at udvide og kontrakt i varierende vejrforhold.

•Work din vej op på siden af huset. Den nederste kant af hver shiplap sidespor kursus vil hvile over den skrå øverste kant af kurset nedenfor.

Brug din rundsav til at skære sidespor boards til den rette længde. Leddene på tilstødende sidespor kurser skal fordeles med mindst 16 inches til at give maksimal vandtæthed.

•Kontroller din niveau hver fjerde eller femte sidespor kursus, og foretage mindre justeringer i overensstemmelse hermed. Hvis du bemærker kurser begynder at line op off plan, foretage mindre justeringer i en række kurser, i stedet for at gøre en større, meget synlige korrektion.

Tips & advarsler

  • Kan mitered hjørne bestyrelser til at passe, eller hjørne stykker kan installeres på indersiden og ydersiden hjørner før sidespor installation.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com