Hvordan til at fastgøre træ sidespor

March 18

Det er blevet populært at bruge billigere sidespor, såsom vinyl, i hjemmet byggeri. Mange mennesker foretrækker dog stadig en mere traditionel træ sidespor trods sine ekstra omkostninger. Tilføje træ sidespor er ikke så kompliceret, men det er vigtigt at gøre det rigtigt. Hvis du er interesseret i indlæring hvor hen til ordentligt at fastgøre træ sidespor til dit hus, det er forholdsvis enkelt at lære hvordan.

Instruktioner

•Hammer negle ind i din sidespor indtil de flugter sidespor.

•Sæt spidsen af din søm punch på toppen af søm hovedet. Brug din hammer til at ramme toppen af søm punch. Dette vil skubbe toppen af søm under overfladen af sidespor, som også er kendt som countersinking.

•Applicer spackling sammensatte til din negl slag, ved hjælp af en spartel og spackling sammensatte. Efter spackling tørrer, du kan male den træ sidespor og det vil se ud som om ingen negle blev brugt i fastgørelse dem til dit hus.

Tips & advarsler

  • Den bedste form for søm til fastgørelse af dit træ sidespor er 2 1/2 tommer efterbehandling negle. Efterbehandling negle har stablet ringe at giver dem en ekstra greb og 2 1/2-tommer længde vil fange på træ under din sidespor.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com