Hvordan til at fjerne asbest fra et højhus

June 8

Hvordan til at fjerne asbest fra et højhus

Asbest, når en populær isoleringsmateriale anvendes i boliger og bygninger, kommer fra naturlige silikat mineraler. På grund af sin evne til at absorbere lyd og modstå varmen og elektriske skader, blev det brugt omkring rør, apparater, og i gulve og lofter af bygherrer og entreprenører. Asbest blev forbudt i USA i 1989. Siden da har mange efterfølgende afgørelser udlagt på disse restriktioner. Asbest fibers frigives til luften kan forårsage Mesotheliom (kræft i foring af lungerne) og andre sundhedsmæssige problemer. Fjernelse af asbest i boligblokke bør gennemføres af professionelle asbest nedskæring virksomheder. Dog kan en bygning ejeren gennemføre mindre projekter, fjernelse ved at følge strenge procedurer.

Instruktioner

•Hire en ekstern konsulent til at afgøre, om der er asbest i din bygning. Når tør ACM (asbest indeholder materiale) kan være smuldret til et pulver, anses den farligere end intakt asbest. Hvis du planlægger at remodel eller renovere bygningen, er det vigtigt at fjerne alle tørre (også kaldet letsmuldrende) asbest før du begynder arbejdet, som det kan frigive fibre i luften. Bære engangs tøj og sko før gennemfører selv forarbejde for at finde asbest. Workershealth.com anbefaler overtræksdragt, der kan kasseres efter brug. Altid våd asbest med vand fra en sprayflaske før du fjerner. Tør asbest kan være ekstremt farligt og frigive potentielt livstruende fibre i luften. Undgå el-værktøj til at fjerne gulv eller loftspaneler, der indeholder asbest. Håndværktøj udsender mindre støv. Hvis du ønsker at finde asbest selv, kontrollere de mest almindelige steder, ligesom akustiske fliser, indbygget opvaskemaskiner og andre apparater, tag helvedesild, løs isolering i vægge og asbest ark under gulve.

•Sample et stykke asbest for eventuel kontamination dig selv. Bruge en vand mister til våd materialet. Fjerne det ved hjælp af beskyttende handsker og en maske til at holde din mund og næse dækket. Placere det i en stram, forsegles sandwich taske. Så mail det eller tage det til en asbest eller miljømæssige lab til analyse.

•Ved at fjerne asbest, (efter du har modtaget positive lab resultater), indeholder rummet. Placer advarselstegn på indgangen. Slukke alle varmekanaler. Dække området med plast plader at holde asbest på plads. Vedhæfte en respirator med asbest-filtrering HEPA patroner til dit ansigt, og bære engangs støvler og tøj. Bruge skrabere, krat puder eller nytte knive til at fjerne asbest. Ikke bryde det op i små stykker. Dette vil øge sandsynligheden for forurenende stoffer. Holde et par vand spray flasker handy til våd asbest før du fjerner. Det er vigtigt at have ekstra vand ved hånden, da dette forhindrer asbest fibre fra indtastning luften under fjernelsesprocessen. Forsegle asbest i stramme plastikposer, så læg dem i en papkasse. Disponere over boksen i et deponeringsanlæg, der tillader asbest nægte. Rydde op i arbejdsområdet ved hjælp af våde svampe eller mops. Ikke feje område med en regelmæssig kost; Dette vil kun flytte rundt alle asbestfibre. Erobre nogen fibre, der forbliver på en våd klud og derefter bortskaffe det med den fjernet asbest og din arbejdstøj i et godkendt deponeringsanlæg.

•Comply med alle statslige og føderale regler til at fjerne asbest fra et højhus. Check med din statsagenturet miljøregulering (i Illinois, for eksempel, det er Illinois Environmental Protection Agency) før du fjerner asbest selv.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com