Hvordan til at fjerne dæk fra en aksel-drevet John Deere 455

May 25

Hvordan til at fjerne dæk fra en aksel-drevet John Deere 455

John Deere 455 haven traktoren bruger hydraulisk lift og aksel drev for sine tre valgfri plæneklipperen dæk. Dæk fjernelsesprocessen er den samme, uanset hvilken dæk er på din maskine. Processen kræver ingen redskaber, men har et par trin hvor adgang er udfordrende og kræver en smule tålmodighed. En hård flad overflade, som en konkret garage gulv eller indkørsel gør arbejdet langt mindre udfordrende end arbejder på plænen.

Instruktioner

•Drej den bageste anti-hovedbunden hjul 90 grader fra normale betjeningsposition og sæt dem på deres højeste betjeningsposition.

•Laveste dækket helt. Husk, du har sikkert dækket begrænse sæt til din ønskede slåning højde, som ikke vil lade dækket hele vejen ned. Løft dækket lidt, så drej dæk grænse kontrol fuldt ud mod uret, så lavere dæk.

•Træk låsestift på venstre side af forsiden udkast til arm og rotere front udkast til armen frem. Hæve forreste udkast arm ud af de to kroge på forsiden af plæneklipperen dæk og fjerne det fra arbejdsområdet.

•Træk den fjederbelastet låsning pins, at sikker to lift arme til plæneklipperen dæk og slå dem, så de ikke genoptage. Bunken er nu gratis fra traktorens liftsystem, men det er stadig forbundet til drive toget.

•Start traktoren og raise plæneklipperen dæk lift arme til deres højeste position. Drej dæk grænse kontrol fuldt med uret for at låse våben i deres løftet. Mens traktoren kører stadig, drej rattet til venstre indtil du nå grænsen for hjul rejse. Slukke traktoren.

•Øge forenden af traktoren og fastgøre den på jack står hvis du har valgfri gulv jack og jack står. Hvis du ikke har en tilstrækkelig jack og jack stande, det næste skridt vil være vanskeligere, men ikke umuligt.

•Skub dækket frem indtil drivaksel og bagsiden halvdelen adskilt fra hinanden. Derefter arbejde dækket mod venstre side af traktoren. Hvis du ikke har den traktorens forreste ende rejst, kan dette være akavet. Det kan gøres, men kræver manipulere rattet en gang eller to til at oprette clearance for dæk som det kommer ud. Det kan også blive nødvendigt at afbryde PTO drevet linje fra traktoren før glidende dæk ud hvis du ikke har den forreste ende forhøjet.

•Grab krave på auto-lock åg af drivakslen hvor det tillægger traktorens midten af PTO-akslen og træk kraven og åg mod forsiden af traktoren. Åg bør komme ud drivakslen relativt nemt, medmindre dæk har været på traktoren uden at blive fjernet for meget lang tid. Gennemtrængende olie og tålmodighed kan være nødvendig for dette trin, hvis det er tilfældet. Når drivakslen er fjernet. Processen er fuldført.

Tips & advarsler

  • Dokumentation for denne proces fra John Deere er i instruktionsbogen til plæneklipperen dæk, som er en særskilt publikation fra traktor instruktionsbogen. Hvis du ikke har manuelt, er det tilgængelig for køb fra nogen John Deere forhandler.
  • Front udkast til arm og drivakslen kan nemt blive adskilt fra plæneklipperen dæk på lager. Hvis du bruger et par af plastik kabelbindere til at sikre dem til dæk, vil de være der for dig, når det er tid til at sætte dæk på.
  • Når du geninstallerer dæk, er det mest akavet skridt sætte drivakslen åg på traktorens midten af PTO-aksel. Du skal trække auto-lock krave tilbage mens glidende åg frem på samme tid, at du gør sikker på, at splines linje op. Som med dæk fjernelse, går denne proces meget glattere, hvis du har forenden af traktoren forhøjet og sikkert sikret.
  • Hvis du hæve forenden af traktoren til dette job, bruge jack står med en passende rating for traktoren og sørg for, at traktoren er stabilt på jack står før du forsøger at fjerne dæk. Virker ikke under eller omkring ethvert stykke udstyr understøttes kun af en jack.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com