Hvordan til at fjerne fliser fra betongulve

September 8

For at opdatere et rum med fashionable flise eller bare ændre farven på flisen, skal du først fjerne de gamle fliser. Det kan så erstattes af enhver egnet overlay, eller hvis det foretrækkes, beton, selv kan stå nøgne eller malet. Alle fliser lagt på beton vil har været limet ned, og derefter sømmene vil have været fyldt med cementmørtel. Nogle af denne injektionsmørtel, men ikke hele, vil savn at blive fjernet først, og derefter vil du kunne gå videre derfra.

Instruktioner

•Start fjerne injektionsmørtel. Du bliver nødt til at fjerne nogle af injektionsmørtel fra sømmene på fliser, men dette kun har at blive gennemstegt at halvdelen af dem. Du kan se på flisegulve som havende to typer af sømme, vandret, eller side til side og lodret, eller op og ned. Du ønsker at begynde på de vandrette syninger fyldt med cementmørtel. På den første vandrette søm, tage din injektionsmørtel rake og skrabe væk alle injektionsmørtel, der er i sømmen. Du skal gøre dette langs hele den vandrette linje. Når de fleste af injektionsmørtel er blevet fjernet, og det gør ikke alle har være (bare størstedelen af det, så der er et faktisk rum, der er åbnet mellem fliserne), få din kan af selvklæbende remover.

•Pour selvklæbende remover til knæk til venstre når du fjernet injektionsmørtel. Fylde knæk og lade de selvklæbende remover blød i. Mens du venter kan du gentage processen til fjernelse af fuger på den næste vandrette søm og derefter hælde lim remover ned i revnen.

•Start nysgerrige off fliser. Når du har raked injektionsmørtel fri på alle fliserne, og har fyldt op alle rum med selvklæbende remover, gå tilbage til den første række af fliser. Ved nu, bør lim under den første række fliser være så mættet at de blot kan løfte i dine hænder. Hvis de stadig brug for lidt hjælp, slip din drywall kniv under kanten og løft langsomt. Du skal måske bruge din hammer og forsigtigt pund på slutningen af drywall kniv til at få det i gang, men derefter bare løfte fliser.

•Fortsæt at trække op rækker af fliser. Hver række bør lift off efter hinanden, og du kan smide alle de brugte fliser i dit affald spand.

•Brug din drywall kniv til at skrabe ud resten af limen fra beton, deponere alle afskrab i dit affald spand.

Tips & advarsler

  • Hver gang du fjerner en linje af injektionsmørtel, altid udfylde de rum i alle sømme hidtil med selvklæbende remover. Du skal altid gå tilbage til den første linje, fylde rummet og fortsætte med at gøre dette hver gang, næsten ligesom starte forfra hver gang. Den mere klæbende remover, der trænger, jo lettere bliver det at løfte fliser fra betonen.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com