Hvordan til at fjerne fliser fra betonplade

September 21

Hvis dine fliser er forældede, slidt ud eller dårligt farves, kan det være tid for et gulv-remodeling projekt. Du kan fjerne fliser og erstatte dem med nye fliser eller en helt anden form for gulvbelægning. At fjerne fliser er en hård opgave, da mørtel skaber en meget stærkt bånd. Men konkrete er den nemmeste overflade for at fjerne fliser fra, fordi det er robust og kan modstå flise nedrivning. Du kan chip betonen en smule, men der nemt kan repareres med en konkret patch.

Instruktioner

•Tag injektionsmørtel fra de flise fuger ved hjælp af en vinkelsliber. Bære en støvmaske for at undgå at indånde støvet, og bære beskyttelsesbriller for at forhindre, at partikler flyver ind i dine øjne. Kør bladet af vinkelsliberen langsomt langs fugerne, medium pressionsmiddel.

•Pry af fliser bruger en robust spartel eller en bred mejsel. At lirke op en flise, Indsæt kniven af værktøjet i mellem to fliser og Placer det på en skarp vinkel. Tryk på bagsiden ved hjælp af en 3-pund hammer for at arbejde blade under flisen.

•Scrape væk resterende bits af fast på mørtel efter alle fliserne er fjernet med en etage skraber. Hvis gulvet skraber ikke virker, skal du bruge en elektrisk sander med et groft grus sandpapir.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com