Hvordan til at fjerne fliser fra en bruser

January 7

Hvordan til at fjerne fliser fra en bruser

Før du kan begynde at remodel et badeværelse eller brusebad, skal du fjerne den eksisterende overflade belægninger og inventar. Dette omfatter fjerner din flise brusebad, så nye VVS kan installeres og nye fliser lagt i at matche dit nye badeværelse design. Når du fjerner flise fra en bruser, er det vigtigt at huske at backerboard bag det vil sandsynligvis blive erstattet så godt. Derfor, sørge for at dække resten af badeværelset for at undgå at forurene det med snavs.

Instruktioner

•Tag på sikkerhedsbeskyttelse, såsom sikkerhedsbriller og handsker og omfatter tilstødende områder med drop klude til at indeholde debris. At fjerne fliser er støvede arbejde, og flise skårene er skarp, så tage forholdsregler.

•Løsn afløbet dække fra bruser floor og frontplade fra bruseren ventilen. Twist ud brusehoved og arm og fjerne dem fra området.

•Drej for vandet til badeværelset for at undgå problemer, hvis en pipe er et uheld ramt.

•Sæt mejslen i en 45-graders vinkel til en injektionsmørtel fælles på en linje af fliser på Brusevægge. Ramte toppen af mejslen med hammer til at bryde fliser fra dens mørtel seng. Fortsat mejsel ud de gamle fliser, indtil du har ryddet en stor nok til at komme bag med prybar lappe.

•Anbring prybar bag og under rækken fliser ved siden af patch du ryddet, og lægge pres til at trække brikkerne løs fra væggen. Fortsæt, indtil du har fjernet alle vægfliser. Hvis en flise er fast, bruge hammer og mejsel til at bryde det gratis.

•Tag fliser fra bruseren gulv af positionering brækjern ved siden af brikkerne rundt brusebad drain og trække fliser op. Hvis fliserne er fast, mejsel dem løs med hammer og mejsel og bruge prybar på tilstødende fliser til at trække de resterende fliser løs.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com