Hvordan til at fjerne fliser fra en GIB bestyrelse

July 16

GIB board eller GIB væg er en mundret navn for plasterborad, drywall eller gips board New Zealand, typisk findes i New Zealand. Ligesom drywall kan plader eller gips board, GIB board, typisk installeret i badeværelser og køkkener, være brandsikre eller vand resistent. GIB bestyrelsen er tacked til væggen studs normalt med en type af drywall skrue, og derefter leddene er tapede og skjult med fælles sammensatte. Flisen kan installeres over GIB bord derefter til slut.

Instruktioner

•Sæt ned drop klude over bordplade eller forfængelighed og på gulvet for at fange støv som du fjerne fliser fra GIB bord. Placer en rullende papirkurven bin nær forstuen i rummet for at indsamle fliserne, som du fjerner dem.

•Tag på en støvmaske og sikkerhed briller og derefter hente en kolde mejsel og hammer. Disse vil være de værktøjer, du skal bruge i kombination til at tage fliserne bestyrelsens GIB.

•Start øverst i GIB bestyrelsen på den øverste hjørneflise. Hold kniven af kolde mejsel mellem GIB bestyrelsen og flisen på en 30-graders vinkel.

•Tryk, ikke strejke, hammer mod butt af kolde mejsel til at begynde at fjerne den første top hjørneflise. Hold ikke mejslen i en dybere vinkel eller du kan skære i eller ellers mar GIB bestyrelsen bag flisen. Træk flise væk og smide det i rullende papirkurven bin.

•Ansigt til næste flise i samme række skal du gentage processen med forsigtigt mejsling flise fra GIB board. Fortsætte med at fjerne den øverste række, derefter gå videre til den næste lavere række. Fjerne rækker overfor ene ende til den anden, gå ned til den næste successive række, bortskaffelse af fliser i papirkurven bin, mens du arbejder.

•Abrade GIB bestyrelsen med medium-sandkorn sandpapir når du fjerne alle brikkerne for at forberede det re fliser eller maleri.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com