Hvordan til at fjerne fliser fra en køkken mur

March 21

Hvordan til at fjerne fliser fra en køkken mur

Uanset om du ønsker at fjerne en enkelt beskadiget flisen, eller rive alle eksisterende fliser for at erstatte det, er metode til at fjerne fliser fra en køkken mur stort set den samme. Arbejdet er ikke svært, men det kan være tidskrævende. Arbejde omhyggeligt, og undgå at bryde fliser i små stykker til at spare tid og kræfter i det lange løb.

Instruktioner

•Grind væk injektionsmørtel omkring en enkelt flise ved hjælp af vinkelsliberen og en injektionsmørtel remover klinge. Hvis du vil fjerne en enkelt flise, arbejde omhyggeligt, Sørg for ikke at skrabe eller slibe noget af de omkringliggende fliser. Hvis du vil fjerne alle eller flere af fliserne, starte med en hjørneflise. Arbejde i en vinkel, at fjerne så meget af injektionsmørtel som muligt. Bære beskyttelsesbriller for at beskytte øjnene mod støv og snavs.

•Skub en spartel med en lang, smal klinge bag flisen. Arbejde i en savning bevægelse til at løsne flise fra limen. Arbejde spartel hele vejen rundt den flise, forsøger at løsne det så meget som du kan, fra yderkanten til centrum.

•Pop off flisen. Skubbe spartel bag flisen, som det vil gå og forsigtigt lirke det væk fra væggen. Hvis flisen føles det kan bryde eller knæk, flytte den spartel til en anden placering og prøve nysgerrige igen.

•Gentag denne proces for at fjerne flere fliser. Hvis du vil fjerne alle fliserne, gøre alle de slibning arbejde på én gang og derefter løsne og lirke fliser væk en ad gangen.

Tips & advarsler

  • Beskytte omkringliggende fliser, som du ikke ønsker at fjerne med en stribe af malerens bånd langs kanterne.
  • Selvom det er fristende at bryde fliser for at gøre det gå hurtigere, vil du tilbringe mere tid nysgerrige væk små stykker, og risikere at ødelægge væggen. Undgå udhuling væggen, når du bruger den spartel til at løsne og lirke væk fliser.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com