Hvordan til at fjerne fnug fra Whirlpool Duet tørretumbler kabinet

July 12

Hvordan til at fjerne fnug fra Whirlpool Duet tørretumbler kabinet

Whirlpool anbefaler rengøring lint fælden i sin Duet model før hver brug. Dette hjælper med at holde udsugningskanaler klart, at fugtig luft til at filtrere og dit tøj til tørre. Whirlpool anbefaler også rengøring indersiden af tørretumbler kabinettet hvert andet år for at fjerne støv oprustning. Selv om de fleste af lint indsamler i fælden, er tørretumbleren ikke en forseglet enhed. Lufthuller tillade lint at indtaste den tørretumbler kabinet. At fjerne fnug fra Whirlpool Duet tørretumbler kabinet kræver adgang gennem den nederste frontpanel.

Instruktioner

•Tag Whirlpool Duet tørretumbler 's netledningen fra stikkontakten i tørretumbler. Åbn tørretumbler døren og trække ud lint fælden fra inde i døren. Der er afsat.

•Sæt en tørretumbler lint børste til lint fælden hulrummet af tørretumbleren. Skub lint børste fra side til side inde i hulrummet, så trække ud pensel og fnug. Fjern fnug fra lint fælden og sæt det tilbage i tørretumbleren. Luk tørretumbler.

•Fjern to skruer at sikre den nederste frontpanel til Duet tørretumbler ved hjælp af en Phillips-head skruetrækker. Skruerne er under den nederste afsats af den nederste frontpanel. Træk panelet væk og der er afsat.

•Brush ud af så meget af lint som muligt fra indersiden af kabinettet ved hjælp af tørretumbler lint penslen. Vær forsigtig, når du børster omkring ledninger og deres forbindelser.

•Sæt en polstring børste til din støvsuger og vakuum det resterende lint fra inde i kabinettet. Igen, Vær forsigtig omkring ledninger og deres forbindelser.

•Anbring den nederste frontpanel tilbage på tørretumbleren og fastgør med skruer. Tilslut din Duet tørretumbler netledning til stikkontakten igen.

Tips & advarsler

  • Hvis det er nødvendigt, løfte forsiden af tørretumbleren og placere små blokke af træ under det bedre adgang til de skruer, der holder den nederste frontpanel.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com