Hvordan til at fjerne frontpanelet fra en Mid Tower sag

December 3

Mid tower tilfælde er bygget til at håndtere ATX (Advanced Technology Exchange) form faktor computere. Disse typer af computere, først blev indført i 1995, featured mindre, mere kompakte bundkort og mindre computer tilfælde end deres forgængere. Metaldel af computerkabinettet er typisk dækket med en plastik eller metal sag. En frontpanelet placeret på forsiden af sagen giver adgang til harddiske og andre funktioner i Mid tower sag. Disse paneler kan fjernes, hvis det er nødvendigt, med meget lidt besvær.

Instruktioner

•Log ud af computeren og slukke sikkert. Afmonterer Mid tower strømforsyningen fra væggen. Afbryd alle eksterne enheder såsom harddiske eller printere, der kan knyttes.

•Fjern de skruer, der holder bagsiden eller siderne af sagen på plads med en skruetrækker. Der er en række forskellige konfigurationer af sager på Mid tower computere. Nogle kan være i ét stykke, der kan trækkes bagfra, når skruerne er fjernet. Andre midten af tårne kan have stykker fastgjort til hver side af computerkabinettet. Sat skruerne i en skål til at undgå at miste dem.

•Slip en anti-statisk håndled spænde over din hånd og malet det til et nærliggende metalgenstand med vedlagte alligator klip. Hvis du ikke har en håndledsrem, jorde dig selv ved at berøre en metalgenstand. Formålet med jordforbindelse er at varetage enhver statisk elektricitet, der kan bygges op i din krop. Denne elektricitet kan skade følsomme computerkomponenter, hvis en gnist er afladet.

•Tag ethvert LED (lysemitterende diode) ledninger kører fra bundkortet til nogen lyser på frontpanelet. Disse normalt passer ind i stik på bagsiden af panelet.

•Look til skruer eller faner holder på forsiden af sagen på plads. Disse kan være placeret på chassiset eller på bagsiden af frontpanelet. Nogle front paneler kan simpelthen fastgøre til sted, eller har en kombination af snaps og skruer. Tryk på fanerne med dine fingre før du prøver at fjerne frontpanelet på en tabbed front.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com