Hvordan til at fjerne frontpanelet på Kenmore Elite køleskab

October 3

Mange modeller af Kenmore Elite køleskabe har is-dispenser og vand springvand på forsiden af fryser eller køleskab døren, afhængigt af design af køleskabet. Is dispenser og vand springvand forsamling er sikret til døren ved hjælp af flere monteringsskruer. Af kosmetiske grunde, er en plastik panelet installeret langs kanten af isen dispenser og springvand, som skjuler monteringsskruer fra visningen. Panelet også huser Kontrolpanel forsamling. Når udskiftning eller reparation af ice dispenser og vand springvand, skal du først fjerne dette panel for at få adgang til skruerne.

Instruktioner

•Tag den køleskab strømkabel fra stikkontakten.

•Look på undersiden af panelet plast for et pry-hak.

•Sæt en flad-head skruetrækker ind i hakket og forsigtigt lirke panelet ud af køleskabet. Arbejd din vej rundt hele panelet, indtil det er fjernet. Pas på ikke at ridse køleskab dørpladen.

•Tag Kontrolpanel ledning stik ved at klemme på fanen på stikket og trække det væk fra køleskab ledningsnet. Alternativt, fjerne Kontrolpanel fra panelet af deprimerende faner på indersiden af panelet, eller at fjerne skruer - alt efter model-- og derefter fjerne.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com