Hvordan til at fjerne hvide rester fra fugning fliser

May 9

Hvordan til at fjerne hvide rester fra fugning fliser

Når injektionsmørtel er pålagt for at flise, er det nødvendigt at rense overskydende og tørre væk eventuelle rester, der er tilbage fra ansøgningsprocessen. Selv om tidskrævende, sikrer dette at det endelige udseende af flisen er ren og poleret og at din renovering eller restaurering er lyse og skinnende.

Instruktioner

•Når injektionsmørtel har anvendes, fjerne overskydende fugemasse, mens det stadig er vådt af første vippe injektionsmørtel flyde op til at bruge det som en squeegee. Klar væk det meste af injektionsmørtel fra overfladen af fliserne ved at flytte flyderen på tværs af fliserne skråt så kanten ikke grave ind i fugerne.

•Når overfladen af fliserne begynder at dis med tørring injektionsmørtel, begynder at tørre væk overskydende. Dyp en stor svamp i rent vand, og klemme nogle af de overskydende vand så svampen er våd, men ikke drypper. Køre svamp på tværs af flise overflade, og fortsætte i en rytmisk bevægelse, indtil alle fuger er fjernet fra overfladen af fliserne.

•Når injektionsmørtel har tørret, fjerne overskydende ved hjælp af en skraber. Vær omhyggelig med ikke at ridse overfladen af flisen. Tillad skraber til at glide langs overfladen af fliser i stedet for at lade det grave i keramiske.

•Polish fliser med en tør vatpind klud for at fjerne enhver pulverformige rester lavet af våde injektionsmørtel tidligere anvendt. Du skal muligvis gøre det to til tre gange på hvert område af fliser til at fjerne alle rester og efterlader en ren, lyse overflade.

•Når alle rester er fjernet, anvendes en injektionsmørtel fugemasse. Du kan vælge enten en spray-on sealer eller en fugemasse med en applikator spids. Spray hele overfladen for typen spray-on, og tillade fugemasse til at trænge ind i injektionsmørtel. For fugemassen påføres med en applikator spids, skal du anvende ved at følge linjerne af injektionsmørtel. Selvom forsegling injektionsmørtel ikke er påkrævet, det forbedrer levetiden og bevarer den rene udseende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com