Hvordan til at fjerne klæbrige ting fra min dampstrygejern

August 29

Strygejern blive beskidt med brug. Det kan være forårsaget ved hjælp af en indstilling for høj varme, eller når crafting med klæbrig elementer. En beskidt jern kan ødelægge tøj med sorte mærker og gøre Strygning trættende, når det stikker i stedet for glider hen over flader. Mange strygejern er blevet smidt ud på grund af en beskidt sål (den flade del). Men med et par husholdningsartikler og en lille indsats, kan din jern rengøres for yderligere brug.

Instruktioner

Enkel rengøring

•Spray vaskeklud med pre vask løsning. Hele kluden skal være fugtig men ikke drypper. Ikke sprøjte, den renere direkte på eneste--det kunne tilstoppe damper huller.

•Vælg en lav til medium varme indstilling for jern, og køre det varme jern over de behandlede vaskeklud. Sørg for hele overfladen af sålen er belagt med vaskeopløsning pre. Det kan tage flere omgange over vaskeklud.

•Moisten klud med vand. Det bør ikke drypper, enten. Brug en fugtig klud til at tørre løsning fra sålen. Bære handsker for at undgå forbrændinger.

•Test din jern på en skrot stykke materiale, før du bruger det på tøj. Hvis jern stadig efterlader mærker eller synes at holde sig til materialet, Gentag renseprocessen. Når jernet glider nemt over skrot materiale og efterlader ingen mærker, er det klar til brug igen.

Tips & advarsler

  • Andre metoder til rengøring omfatter aftørring sål med hvid eddike eller en pasta af bagepulver og vand. Der er også kommercielle rengøring løsninger til rådighed på håndværk og stof butikker.
  • Brug ikke metal skrubbe puder--de kunne skrabe sålen. En ridset sål kan forårsage rifter på nogle materialer, når Strygning.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com