Hvordan til at fjerne lugt fra en ruskind stol

December 19

Hvordan til at fjerne lugt fra en ruskind stol

Uanset om du har erhvervet dit ruskind stol fra en person, der ryger eller havde kæledyr, har møbler en måde at bevare lugter vi ikke ønsker det til. Det forekommer urimeligt, at det er så hurtig til at afhente uønskede lugte og helt giver afkald på lugt af lækker bagværk og vil ikke holde fast i den behagelige duft af stof luftfriskere. Må ikke bekymre dig, så temperamentsfuld som ruskind kan være, der er flere retsmidler til at fastsætte din stol uheldigt lugt.

Instruktioner

•Sprinkle bagepulver hele stolen og lad det sidde i mindst to timer. Hvis du ikke har kæledyr, kan det være nemmest at gøre denne ret, før du går i seng og lad det sidde natten over. Vakuum bagepulver væk om morgenen.

•Sæt kaffe grunde i gamle, rene sokker og binde enderne. Bruge så mange sokker som du føler er nødvendigt, afhængigt af størrelsen af din stol. Stick sokker under puder og arm hviler og oven i en stol. Forlade kaffegrums i flere timer eller natten over. Kaffegrumset vil bidrage til at slippe af med eventuelle uønskede lugte.

•Mix en opløsning af lige dele eddike og vand i en sprayflaske. Spray stolen med den løsning, der dækker stolen helt. Når det tørrer, vil eddike lugt gå væk, tager uønskede lugte det.

•Indstil stol uden for, men vær forsigtig ikke sætte det i direkte sollys, som du kan misfarve ruskind. Lad stol luft i mindst to timer før at bringe det tilbage indeni.

•Læg stoffet skyllemiddel ark under puder i inconspicuous områder på stolen. Dette vil holde stolen lugte frisk.

Tips & advarsler

  • Hvis intet virker og lugten fortsætter, kontakt en professionel polstring cleaner til hjælp.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com