Hvordan til at fjerne maling med en industriel is Blaster

August 2

Hvordan til at fjerne maling med en industriel is Blaster

Maling fjernelse er en kedelig proces. Traditionelle metoder, såsom hånd slibning eller ved hjælp af meget giftige kemikalier til at blødgøre og fjerne eksisterende belægninger, er nasset og gang forbruger og ofte skader de underliggende overflader. I store industrielle applikationer er disse processer ikke mulig. Stigende popularitet er industrielle tøris sandblæsning for at fjerne maling, snavs eller snavs fra industrielt udstyr. Denne proces er et miljøvenligt alternativ og en meget effektiv proces.

Instruktioner

•Forbered arbejdsmiljøet. Når du fjerner belægninger via Tørisblæsning, bør arbejdsmiljøet være godt ventileret, helst med store mængder luft indsugnings- og høj-volumen gulvet fans bruges til at ventilere rummet.

•Beskyt omgivende overflader, der ikke er involveret i tøris sprængning proces. Kan opnås fyldestgørende beskyttelse draperinger blå poly vinyl tarps over tilstødende overflader.

•Beskyt udsat hud med handsker, langærmet skjorter og bukser. Sætte på partikel respirator ifølge fabrikanternes retningslinjer. Sikre, at alle tøj passer ordentligt, og ingen løstsiddende tøj er til stede.

•Tilslut komprimeret luft forsyning til tøris sprængning tank. Fylde tøris sprængning udstyr hopper med tøris krystaller. Bringe udstyr op til opererer pres og luftmængder ifølge producentens specifikationer.

•Gennemfør en test blast på elementet til at blive renset i en inconspicuous placering. Justere is partikel flow og levering lufttryk til at skabe de rette betingelser for belægning fjernelse.

•Direkte sprængning dysen på overfladen for at blive renset eller decoated. Når sprængning overfladen på tæt hold med tøris krystaller, eksplodere krystallerne i gasform ved overflade kontakt. Frost microexplosions forårsage overfladebelægninger til kontrakt hurtigt og miste overflade vedhæftning. Som iskrystallerne tilbage til gasformig CO2, fjerner den hurtigt ekspanderende gas belægning, forlader substrat uskadt.

Tips & advarsler

  • Tørisblæsning er hurtigt at blive den miljøvenlige valg for industriel rengøring. Sandblasting og soda sprængning skabe store mængder af snavs og atmosfærisk forurening, som kræver arbejdskrævende oprydning, der ikke er nødvendigt med Tørisblæsning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com