Hvordan til at fjerne og udskifte de lavere varme Element i en Frigidaire ovn

July 25

En Frigidaire elektrisk ovn består af en radiator på toppen, for bagende, og et element i bunden til regelmæssig madlavning. Da den nederste varmelegeme modtager meget mere brug, skal det normalt udskiftes før det øverste element. Den sværeste del for at erstatte den nederste varmelegeme i en Frigidaire ovn kan være at fjerne den gamle sig fra element beholderen. En ny radiator skal erhverves fra en autoriseret Frigidaire dele leverandør, på linje eller lokalt.

Instruktioner

•Tag komfuret er elektrisk ledning ud af stikkontakten. Hvis Frigidaire ovn er en indbygget model, slukke effektafbryderen, der leverer det med elektrisk strøm. Teste de arbejdende dele af komfuret til at sikre, at du har slået den korrekte circuit breaker.

•Åbn ovnen dør og fjerne stativerne og alle køkkenredskaber, der er gemt i ovnen.

•Løsn de skruer, der sikre bunden varme elementets beslag til bagsiden af ovnen. Brug en stjerneskruetrækker til at dreje skruerne mod uret for at fjerne dem. Afhængigt af Frigidaire modellen skal du fjerne flere parenteser, der sikker sider af varmelegemet.

•Træk ud stikket del af varmeelement fra beholderen på bagsiden af ovnen væg. Vrikke stikket, hvis den sidder fast og det skal bryde fri og løsne sig fra beholderen. Fjerne varmelegemet og kassér den.

•Plug udskiftning varmelegemet til beholderen og sikre det snaps i sikkert.

•Fasten beslag på samme sted de brugte de skruer, du fjernes tidligere. Stram skruerne med uret, indtil de er fuldstændig indsat, men ikke overdrive dem eller du kunne fratage dem. Gendanne magten til komfuret og erstatte stativerne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com