Hvordan til at fjerne orme i majroer

September 10

Hvordan til at fjerne orme i majroer

Majroer og kålroer er favorit grøntsager til hjem gartnere til at vokse. Desværre, de er også en favorit mad et par typer af insektlarver samt. Forkrøblede og deforme blade tjene som en af de første tegn på problemer, som disse skadedyr æder planter rodsystemer. Hvis angreb ikke er behandlet lige væk, kan en hel bestand af disse rodfrugter være tabt på grund af tunneler orm oprette i løgformet majroe rødder. Forebyggelse og hurtig indsats kan betyde redde de fleste af afgrøden.

Instruktioner

Identifikation

•Undersøg unge majroer planter for tegn på visnen og nedsat vækst. Grave op et par majroer og kigge efter tunneler lavet af små hvide root maddiker, larve form af en voksen flue. Wireworms er gule eller orange, varierer i længde fra 1/4 tomme til 1 tommer, og klik på Bille larver scenen.

•Fjern og ødelægge angrebne planter som root maddiker er fundet. Rive op nogen planterester. Wireworms er vanskeligere at eliminere på grund af deres to - til seks - årig livscyklus. Derudover er der ingen aftale om en specifik pesticider anvendes i deres afskaffelse. Sædskifte har ringe effekt fordi wireworms feed på en bred vifte af afgrøder. Der er nogle beviser for, at ved hjælp af snyltesvampe og nematoder holde orme på et overkommeligt niveau.

•Good haven hygiejne vil hjælpe med at kontrollere de fleste skadedyr. For root maddiker, fjerne naturligvis syge eller tvivlsom planter før angreb spreads. Rake døde stængler og blade i slutningen af vækstsæsonen. Afbrænding af plantedele er den mest pålidelige metode til destruktion af æg og larver. Kompostering kan ikke dræbe alle orme.

Før plantning majroer, forbehandle jord med diazinon for afskaffelse af root maddiker. Grundig drejning og dyrkning af jorden tilbyder nogle hjælpe med at kontrollere wireworm populationer.

Tips & advarsler

  • Der findes flere sorter af wireworms. Høring af din tilstand landbrugs udvidelse service vil give de bedste oplysninger om bekæmpelse af de almindelige typer i dit voksende område.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com