Hvordan til at fjerne overflade hulrum i konkrete former

July 5

Overflade hulrum i konkrete form lufthuller, der dannes, når betonen hældes og bilæggelse af de konkrete blanding og foundation lag under former. Huller dannes også når formularer Skift. Selv i de mest strengt understøttede rammer, hulrum er stadig sikker på, at formularen, men du kan forsøge at forebygge dem ved at følge disse trin.

Instruktioner

•Kontrollér alle former før brug. Sørg for de er rene, har ingen bøjninger eller revner og er fri for tørrede beton. Brug kun metal former, der opfylder vægtbelastning af beton du er ved at hælde.

•Brace alle former med høj kvalitet 2 x 4 brædder sunket i jorden mindst 3 fødder, eller indtil de ramt fast grund. De skal monteres på flade, metal plader, der opfylder eller overstiger de afstivning standarder for din type af jorden og konkrete belastning, hvis området omkring formularerne er beton, asfalt eller rock. Dette er at forhindre seler fra glider eller forlader indtryk i området.

•Double kontrollere for at sikre alle form seler er meget stabil og sikker. Hvis man synes at være ustabil, styrke det ved at knytte en anden tandbøjle lige ved siden af den.

•Mix op nok beton at hælde hele formularen på én gang, så hæld din beton støt i formen og lad ikke den konkrete stilling, mens du blander et andet parti af beton.

•Trowel betonoverfladen efter pour er komplet med en stor konkrete murske. Fortsætte med at glatte over overfladen flere gange indtil betonen har tid til at slå sig ned til en glat flad lag. Hvis hulrum stadig vises, skal du gå til trin 6.

•Rengør overfladen ugyldige med vand. Blande en batch af konkrete bidragsrelaterede lag i en trillebør; Sørg for der er nok til at dække det hele tomrum.

•SCOOP blanding på en murske og derefter sprede det over tomrummet. Tryk blandingen ned i betonen, tvinge det ind i tomrummet. Så Spred det jævnt på tværs af byens tomrum og flere inches forbi tomrummet på begge sider. Glat den konkrete flush mod overfladen og lad tørre. Derefter genanvende mere konkret hvis plasteret "dræn" eller der ikke er helt flad.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com