Hvordan til at fjerne overskydende fugemasse fra keramiske fliser

June 10

Hvordan til at fjerne overskydende fugemasse fra keramiske fliser

Fugning et keramiske flisegulv er en rodet job. Efter du har helt fyldt injektionsmørtel leddene, vil der være en masse af overskydende fugemasse på toppen af fliserne. Rengøring denne overskydende injektionsmørtel tidligt i processen vil spare dig fra backbreaking arbejde rengøring off tørrede injektionsmørtel.

Instruktioner

•VIP gummi fuger float til en 45-graders vinkel. Stryg flyde hen over gulvet på denne vinkel. Altid arbejde diagonalt på tværs af fliser som du fjerner overskydende injektionsmørtel. Placere den overskydende fugemasse tilbage i spanden af blandet injektionsmørtel.

•Wait til injektionsmørtel til at hærde i ca 20-30 minutter. Dette tillader injektionsmørtel til lidt helbrede før du tørre det af med cementmørtel svamp.

•Fyld en spand med vand. Placere injektionsmørtel svamp i vand og derefter ring ud svampen, indtil det er bare lidt fugtige. Du ønsker ikke at indføre en masse ekstra vand i injektionsmørtel i denne fase af hærdning eller det kunne svække det.

•Aftør toppen af fliser med cementmørtel svamp. Igen, være forsigtig, at du ikke fjerne injektionsmørtel fra de flise fuger, som du fjerner det fra toppen af fliserne. Skyl ud svamp i spand vand ofte.

•Wait til injektionsmørtel til at hærde helt, ca. 24 timer. Når injektionsmørtel er hærdet vil der stadig være en let dis fra injektionsmørtel øverst på fliserne. Bruge en tør klud til at "polere" toppen af fliser og fjerne injektionsmørtel haze.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com