Hvordan til at fjerne pumpen fra Whirlpool opvaskemaskine

December 25

Hvis det virker som dit Whirlpool opvaskemaskine er enten at dræne vandet helt efter en cyklus eller ude af stand til at bringe i vand på alle, så er der sandsynligvis noget galt med pumpen. At fjerne pumpen fra dit Whirlpool opvaskemaskine er et simpelt projekt, der ikke vil tage den gennemsnitlige boligejer meget tid at fuldføre. Bekvemt, disse er stort set de samme pumpe enheder i alle Whirlpool opvaskemaskine.

Instruktioner

Hvordan til at fjerne pumpen fra Whirlpool opvaskemaskine

•Drej off den elektriske og vandforsyning til dit hjem ved at finde sikringsboksen i dit hjem og spejlvende de vigtigste sikringer og ved at finde vand indtagelse linje i dit hjem og dreje vandlinjen knob mod uret for at holde vandet i at komme i.

•Tag adgangspanelet fra nedenunder Whirlpool opvaskemaskine. Panelet access giver dig adgang til både pumpe og motor. Mest sandsynligt, at motoren bliver til højre for pumpen.

•Find pumpen. Dette er en moderat størrelse enhed, der er lidt rund eller oval form. Der er et bælte, det er tilsluttet. Skub bælte fra pumpen, før du fjerner den.

•Tag pumpe ud af første udløsning alle vandforsyning linjer kører ind i den. Der bør være 2 linier--et indtag og en ud tage--der skal fjernes. Disse skrue off dit Whirlpool opvaskemaskine.

•Løsn nogen skruer, der forbinder dit Whirlpool opvaskemaskine pumpe til resten af apparatet. Hvis du vil erstatte denne samme pumpe til sidst, Sørg for at du gemme skruer og enhver anden hardware for, hvornår du ønsker at udskifte pumpen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com