Hvordan til at fjerne røg lugt fra brand beskadiget møbler

September 2

At fjerne røg lugt fra brand-beskadiget møbler tager tid og tålmodighed. Træ og betræk er porøst materiale, der absorberer røg. Hvis dine møbler blev udsat for brand røg i en længere periode, kan Oprydningsjob synes umuligt. Men der er skridt du kan tage for at redde dine møbler, herunder uerstattelige arvestykke stykker.

Instruktioner

•Air ud af den røg-beskadiget møbler. Hvis det er muligt, flytte møbler uden for klare, solrige dage. En carport eller andre overdækket areal er ideel til luftning ud møbler. Hvis flytning af større emner såsom en sofa er upraktisk, åbne vinduer og cirkulere luft med elektrisk box fans. Røg lugt vil gradvist siver ud af porøse træ og stof--det er derfor du fortsætte med at lugte røg--så at holde luft bevæger sig vil fremskynde processen.

•Sprinkle bagepulver på polstrede møbler og lad det sidde så længe som muligt, mindst 24 timer. Bagepulver absorberer lugte og vil hjælpe med at trække stanken af møbler stof.

•Vacuum bagepulver ved hjælp af en sprække udlæg på din støvsuger. Gentag bagepulver proces som nødvendigt, indtil lugten begynder at falme.

Forpakket og stik i en elektronisk luftrenser. Disse enheder trække lugte og forurenende stoffer fra luften og ind i et filtersystem, som vil fremskynde processen med tegning røg lugt ud af dine møbler.

•Spray møbler med en røg lugt remover fås i spraydåser fra hjem forbedring butikker. Overhøre en inconspicuous område af stof på møbler før sprøjtning produktet direkte på polstring.

•Undgå at bruge møbler voks eller polish, mens du er at slippe af med den røg lugt. Voks vil fælde lugte i skoven, kun til at løslade dem igen, når voksen begynder at falme.

•Brug solid Luftfriskere at hjælpe obskure røg stanken, mens møblerne lufter ud.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com