Hvordan til at fjerne røg lugt fra mit køleskab

March 11

At fjerne lugt fra køleskabet kan synes svært, især hvis du ikke kan finde kilden til lugten. Røg lugt er normalt de sværeste at fjerne, da skyldige er muligvis blevet fjernet, men lugt synes at blive hængende. Imidlertid kan at fjerne og forebygge at lugt, sammen med mange andre lugte gøres med et par, ofte overset, trin.

Instruktioner

•Rengør ud af køleskabet. Hvis du ved hvilket element blev brændt og forårsager røg lugten, komme af med det første. Fjerne alle uønskede fødevarer, og sætte det i skraldespanden. Gamle fødevarer føre til usmagelig lugt i køleskabet.

•Rengør inde i køleskabet med en simpel blegemiddel og vand løsning. Blegemiddel fjerner mad pletter inde i møblerne og dræber lugte straks. Fjerne alle fødevarer fra køleskabet før du bruger blegemiddel.

•Sæt tørre kaffegrums i en åben container, og placere den i bagsiden af køleskabet. Kaffegrums absorbere lugte over tid og holde dit køleskab duftende frisk længere.

•Mix to teskefulde af vanille med en kop bagepulver. Bagepulver er en kendt odor eliminere og arbejder med kaffegrums til at fjerne lugt fra køleskabet i en lang periode. Vanille vil også tilføje en forfriskende duft i køleskabet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com