Hvordan til at fjerne silikone Caulk fra porcelæn

January 24

Fjerne silikone caulk fra porcelæn kan være en af de vanskeligste opgaver når renovere et badeværelse. Selvom du ikke udskifter dit badekar, kan caulk, selv skal opdateres, hvis det er mugne eller revnet. Du skal være tålmodig og grundig, når du fjerner silikone caulk at sikre alle spor af den gamle caulk er væk, eller du vil ikke kunne få en solid tætning med den nye caulk.

Instruktioner

•Rengør området omkring caulk før du begynder at skære i den.

•Anvend en barberkniv blade eller boks cutter til at skære langs begge kanter af silikone caulk, bryde Seglet med væg og porcelæn armaturet. Gøre et lodret snit et eller andet sted langs caulk at give dig selv en ende til at lirke op fra porcelænet.

•Pry ene ende af silikone caulk med en spartel. Grab den løse ende med din hånd og begynde at trække caulk ud af porcelæn. Som du trækker, brug din spartel til at løsne caulk foran dig. Gå langsomt for at sikre du får så meget af silikone fjernet som muligt. Det er meget nemmere at trække caulk ud end at skrabe det ud med en kniv.

•Scrape off silikone caulk, der er tilbage med et barberblad eller en kasse kutter. Vær omhyggelig med ikke at ridse porcelænoverflade med din klinge. Når du har skrabet ud så meget caulk som muligt, skal du bruge en klud fugtet med sprit til at fjerne de levnede rester.

Tips & advarsler

  • Rengøring området omkring caulk, før du starter dette projekt gør det nemmere at se og fjerne caulk, hvis du ikke behøver at beskæftige sig med sæbe udskud og mug på din måde. Du ville have til at rense dette område alligevel før du installerer eventuelle nye caulk. Rengøring gamle caulk er stadig på plads også forhindrer vand fra siver ind i vægge og gulve.
  • Sørg for, du helt har fjernet alle de gamle silikone caulk, især hvis du vil igen caulking dette stativ. Nye caulk vil ikke holde til porcelæn, hvis der er nogen gamle caulk resterende på overfladen.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com