Hvordan til at fjerne sorte myrer i køkkenet

June 24

Sorte myrer (carpenter myrer) er meget almindelige i områder med en høj vandspejlet. Selvom deres forældre koloni (reden med dronning og yngel) er normalt i et træ uden for hjemmet, er de ofte set i køkkenet fouragering for mad eller bor i satellit kolonier nær forkert tætnes dræn eller utæt opvaskemaskiner. De normalt sværmer i foråret og rejse gennem væggen hulrum. Eliminerer sorte myrer er en tidskrævende proces, som kræver opsat observation og tålmodighed.

Instruktioner

•Track ned reder. Hulrum bag en opvaskemaskine er normalt gode steder at tjekke. Sonde af træ med en stump ende af en skruetrækker og lytte til den hule lyden af beskadigede træ. Hvis der er en rede, vil du høre en raslen lyd, når du banke på træ.

•Locate carpenter myrer og læg ned stykker af malertape langs trail(s) vej. Placere små klatter af fortyndede honning på den ikke-klæbende side af malertape. Carpenter myrer Følg særskilt duft stier mellem kolonierne og de bruger også stier for at rekruttere nestmates til mad. Observer hvor myrerne tager maden, og hvor andre myrer kommer fra at få mad. Til sidst, vil de forsvinde bag en baseboard, kabinet eller hule rum. Være tålmodig som dette kan tage noget tid og eventuelt flere forsøg på observation, især hvis der er flere satellit-kolonier.

•Drill en række 1/8-inch huller mindst 3 fødder til 6 fod på hver side af hvor myrerne går ind i at maksimere chancerne for at kontakte reden.

•Sæt borsyre pulver i hullerne. Hvis du tror, at reden er i væggen, behandle bag pipe kraver og forgreningsdåser for elektrisk switch plader så godt. Pulveret vil sprede i det skjulte tomrum og vil dræbe myrer på kontakt.

•Plug opvaskemaskine og VVS utætheder og andre fugtproblemer, når du ødelægge reder for at holde dem fra at komme tilbage. Også slippe af træet lemmer og vegetation rørende taget eller sidespor af huset og forsegle revner i fundamentet - især hvor nytte rør og ledninger ind, som sorte myrer foretrækker at rejse langs ledninger.

Tips & advarsler

  • Det bedste tidspunkt at se myrerne er sent på aftenen, som det er, når de er mest aktive.
  • Brug ikke pesticider spray på myrer som der kun dræber arbejdstagerne og ikke fjerne kolonien.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com