Hvordan til at fjerne statisk fra tæpper

January 3

Hvordan til at fjerne statisk fra tæpper

Statisk forårsager mere end blot ærgrelse af et chok ved at røre ved et dørhåndtag. Statisk elektricitet kan også producere nok af et chok at skade elektronisk udstyr, som kan være dyrt. Den største årsag til statisk elektricitet er tør luft. Når luften er fugtig, spredes ekstra statisk elektricitet af fugt. I tør luft er der intet til at absorbere afgiften, så det hober sig op. Når du går på tværs af fibre tæpper eller tæpper, bygger statisk elektricitet fra friktionen. Der er flere måder at fjerne statisk fra tæpper.

Instruktioner

•Installer en hjem luftfugter. En hele huset befugteren overvåger luftfugtighed på hjemmet og øger fugtighed niveauer efter behov via vanddamp. Fagfolk installere hele huset befugtere til centrale luft eller opvarmning enhed. Disse enheder er dyrt men er den mest effektive måde til at indføre yderligere fugt i hjemmet.

•Brug lille befugtere. Befugtningsapparater anvendelig henne ved sælge en detail og kiosker er billig og også arbejde for at øge fugt i luften. Imidlertid tilbyder de ikke overvågning, en hel-house skærm gør. Da alt for meget fugt kan forårsage mug vokser i fibre eller ubehandlet træ, være omhyggelig med ikke at overdrive det med brugen af disse befugtere.

•Applicer en antistatisk behandling. Hvis stigende luftfugtighed er ikke en mulighed, behandle tæpper. Anti-statisk kemikalier sprøjtet på tæpper mindske statisk elektricitet. Disse kemikalier er midlertidige, så stærkt trafikerede områder kan kræve genbehandling, som kemiske aftager.

•Prøv en tørretumbler ark. Som en hurtig og meget midlertidig fix, tør en tørretumbler ark på tværs af tæppet.

•Brug specielle sko. Anti-statisk sko, også kaldet electro static dissipative (ESD) sko, mindske statisk ladning i tæppet. Disse sko decharge statisk elektricitet som sko kommer i kontakt med tæppet.

Tips & advarsler

  • Før du anvender en kemisk behandling på et tæppe, teste det på en lille plet at sikre det ikke falme eller ændre farve.
  • Nogle kemiske behandlinger tiltrækker snavs, forårsager oprustning i tæppet.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com