Hvordan til at fjerne Stencil mønstre fra vægge

August 18

Tilføje en stencil mønster kan oprette et smukt design til din væg, møbler og kabinetter. De er relativt billige og nemme at bruge. Stencils kan tilføje at ekstra touch for at samle tema af dit design uden bekostning af istandsættelse. Temmelig som de ser, kan stencil mønstre være en hovedpine til at fjerne, hvis du nogensinde beslutter at remodel.

Instruktioner

•Forgo rengøringsmidler. Forsøger at fjerne stencils fra din væg med en renere vil ikke arbejde. Du vil bare spilde din tid og energi. En stencil mønster ikke kan fjernes sig selv, og som dækker over det vil sandsynligvis forårsage billedet til bløder igennem.

•Sand det ned. Ved hjælp af et stykke sandpapir, let sand ned mønster så det flugter med væggen. Sørg for at slibe ned nogen bump eller tekstur. Du væggen til at føles glat, når du kører din hånd over den.

•Start med et tomt lærred. Fordi stencil mønstre ikke kan vaskes væk, er den bedste ting at gøre maling over dem. Når du har slebet ned mønsteret, skal du anvende en frakke af primer til væggen. Startende med primer vil tillade en bedre klæbemiddel til malingen til at holde sig til. Det hjælper også at fjerne enhver gennemblødning der kan opstå. Et andet lag primer kan være behov for mørke-farve vægge.

• Lad tørre i mindst 24 timer. Dette vil sikre, at primeren er helt tørt, før du begynder maleprocessen.

•Grab din pensel. Når din væg er primet og tør er du klar til at male! Vælg den samme farve som før eller starte på en frisk med et andet farveskema.

•Rengør op. Efter dit maleri job er færdig Sørg for at renses grundigt og skyl din pensler. Gør det muligt malingen til at tørre på dine pensler vil få dem til at blive hårdt og ubrugelig.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com