Hvordan til at fjerne tapet fra en trappeskakt

June 24

Selv de mest garvede gør-det-selv kan føle sig skræmt ved tanken om at fjerne tapet fra en trappeskakt. Nøglen til opstilling af enhver tapet stripping projekt er at have de rigtige værktøjer. Ved stripning tapet fra en trappeskakt, er det vigtigt, at du har et leddelt stigen til at gøre det lettere at nå hele væggen. Assistent er også nyttigt.

Instruktioner

•Læs producentens anvisninger for brug af en leddelt stigen. Sørg for, at både du og din assistent er helt bekendt med sikkerhedsstandarderne. Du vil også begge nødt til at forstå, hvordan du konfigurerer stigen i et stillads.

•Prep dit arbejdsområde med lærred drop klude. Tape dråbe klud langs baseboard af trappen og derefter kradser dråbe klud langs baseboard at fange eventuelle kemiske drypper. (Ikke spredes dråbe klud helt på tværs af trappen-dette kan forårsage en sikkerhedsrisiko.) Bland en kemisk stripper ifølge producentens anvisninger og tilføje til sprayflaske.

•Anbring artikulerende stigen til at arbejde på den øverste halvdel af væggen først. Afhængig af højden på din væg og loft, enten bøje artikulerende stigen til en modificeret trappestige form – placere den ene ende på et lavere trin og anden enden på et højere trin – eller oprette et stillads at stå på. Oprette skafottet ved at placere foden (support bar med skridsikre fødder) af stigen på et lavere trin bøjning på leddet til at oprette et "L" form med de andre støtte bar siddende på et højere trin.

•Drej værktøjet tapet scoring på tværs af tapet i lille figur ottere. Dette vil tilføje små huller til tapet til at tillade en kemisk stripper at nå selvklæbende bagside.

•Spray væg med kemisk stripper, efter producentens anvisninger. Spray på væggen liberalt, fra top til bund. Brug en svamp til at hjælpe med at sprede den kemisk stripper for jævn fordeling. Når væggen er helt dækket, tillade den kemisk stripper i blød i som anvist af fabrikanten. Efter 15-20 minutter, bør du se tapet begynder at boble.

•Scrape tapet fra væggen med tapet skraber (som anvist af fabrikanten). Genstridige områder bør være gennemblødt med kemisk stripper igen. Fortsætte indtil tapetet er fjernet.

•Soak væggen for 20 til 30 minutter med kemisk stripper at blødgøre enhver resterende klæbemiddel. Rengøre væggen med en svamp og varmt sæbevand. Bruge tapet skraber til at fjerne enhver stædig klæbemiddel.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com