Hvordan til at fjerne tapet fra ikke-pulverlak vægge

December 5

En fantastisk måde at ændre stil i dit hjem er at fjerne tapet og male væggene en dækkende farve. Du kan også ønsker at holde udseendet af tapet, men give dit hjem et opdateret udseende ved at ændre tapetet. Det er bedst at fjerne tapet i stedet for Tapetsering over det. At fjerne tapet er en skræmmende opgave for mange boligejere, da det er meget tidskrævende; dog med et par husstand projekter behøver dette ikke at være sådan en hård opgave.

Instruktioner

•Fjern alle dekorationer, vægtæpper, stikdåser og lyskontakt dækker før du begynder enhver form for arbejde. Fastsætte en dråbe klud på gulvet for at undgå skader på gulve fra tapet lim.

•Mix en gallon af varmt vand med en kop hvid eddike. Hæld opløsningen i en sprayflaske og begynde at mætte tapet; tillade løsning at indstille til 10 minutter. Hvid eddike fungerer som opløsningsmiddel for tapet lim og begynder at opløse lim inden for få minutter.

•Begin Stripning off tapet i sektioner. Når løsningen har sat, bør tapetet begynder peeling på sin egen, så fortsætte med at skrælle det øverste lag af tapet. Nogle dele kan være stædig; Hvis du ikke kan skræl dem med din hånd, skal du bruge en plastik spatel for at skrabe disse områder ud.

•Brug den eddike og vand løsning til nu suge de resterende lim på væggene. Lad løsningen, der sidder i fem minutter.

•Begin ophugning off lim med en spatel. Har en handy rag, fordi du bliver nødt til at tørre lim off spatel ofte. Fortsæt denne proces indtil alle lim og resterende tapet er fra væggene.

•Rinse vægge med varmt vand og tillade vægge til tørre i 48 timer før du begynder at prime eller re tapet. Eddike gjaldt tidligere har fungeret som en neutralizer så godt, så ingen kemikalier fra limen vil forblive på væggen, når processen er færdig.

Tips & advarsler

  • Hvid eddike er ikke giftig, men har en meget potent lugt, så sørg for at bruge fans og åbne vinduer for god ventilation.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com