Hvordan til at fjerne tapet med en damper

October 8

Baggrund fjernelse kan være udfordrende, især i ældre boliger. For hårde job hjælper en købt eller lejet tapet damper løsne limen og forenkle fjernelsesprocessen. Dampskibe kommer med en dyse eller ansigt plade er knyttet til en lang slange og dysen kan placeres direkte mod væggen for at løsne papir med byger af varm damp.

Instruktioner

•Score tapet med en scoring apparater købt fra et hjem forbedring butik. Disse gadgets--ligesom lonebjerrenielsen--er designet til at skabe små huller i tapet uden at skade den underliggende væg. Gnid værktøjet scoring over tapet i en lille, cirkulær bevægelse, indtil du begynder at se små huller i overfladen. Gøre dette indtil hele væggen er dækket i fordybninger. Husk at trykke forsigtigt, som intenst pres ikke er påkrævet kunne, og rive eller nick din væg overflade.

•Fyld den damper beholder med vand, Tilslut enheden og lad det varme op i 15 til 20 minutter. Dysen kan beskadige gulve og counter top overflader, så skal du placere det på en cookie ark eller bradepande, når det ikke er i brug.

•Tag på din beskyttende beskyttelsesbriller og handsker og begynde ved at anvende dysen til tapet. Arbejde på kun én strip ad gangen, holder dysen mod tapet og så dampen kan trænge ind i 30 til 60 sekunder. Damp tid varierer med tapetet tykkelse og gennemhullede. Som strimler begynder at løsne, trække dem væk fra væggen. Nogle kan skræl nemt, mens andre kræver mere arbejde. Re fugte stædig strimler med damperen dysen og fortsætte med at skrælle dem, lidt efter lidt.

•Brug den skrabning værktøj til at fjerne vanskelige strimler og nedbryde de resterende klæbemiddel. Efter re dampende en sektion, lirke op tapet hjørne og placere din skraber blade nedenunder. Forsigtigt strip dækningen væk,

•Patch beskadiget gipsvæg med spackle og lad det tørre grundigt før forbereder sig på at male eller re tapet.

Tips & advarsler

  • Stå på et stepstool og bære en langærmet skjorte mens dampende tapet. Dette forhindrer kondenseret vanddråber dryppende ned dysen og på din arm.
  • Dampskibe arbejde særligt godt på gips vægge, men skal udvises forsigtighed, når du bruger dem til gips overflader. Drywall er mere tilbøjelig til at rive når mættet og er let beskadiget under intens skrabning pres.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com