Hvordan til at fjerne tapet med Fabric Softner

March 30

Hvis du er midt i en ombygning i hjemmet eller forsøger at opdatere dit ældre hjem, er en opgave du ikke kan se frem til at fjerne den gamle tapet. Tapetet er limet på væggen og kan være vanskelige at fjerne. Dog et stof skyllemiddel løsning kan i høj grad mindske den tid og indsats, der kræves til at fjerne den gamle tapet i dit hjem. Alle kan bruge denne teknik til at smertefrit Fjern tapet.

Instruktioner

•Fyld sprayflaske med en 50/50 opløsning af vand og stof skyllemiddel. Skrue hætten på sprayflaske og derefter begynder i øverste hjørne af en del af tapet, du vil fjerne, begynder at sprøjte en 5-mund-square område grundigt.

•Tillad løsning til at sidde på tapetet i 15 minutter og derefter bruge en maling skraber til at begynde at skrabe bag tapetet. Træk forsigtigt på hjørnerne af tapet og det bør komme ud i lange plader.

•Spray området hvorfra du trak tapet med sprayflaske og lad det sidde i 15 minutter igen. Brug en svamp til at skrubbe off enhver venstre over tapet lim og derefter dab tør med et håndklæde.

Tips & advarsler

  • For meget fast på tapet lim, et produkt er kendt som GooGone er ekstremt nyttige og kan hurtigt bryde op den stædige selvklæbende.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com