Hvordan til at fjerne tapet pasta fra en væg bestyrelse

June 16

Hvordan til at fjerne tapet pasta fra en væg bestyrelse

At fjerne gammelt tapet er en akkord, men at fjerne gamle tapet pasta efterladt på væggen kan være endnu mere udfordrende. Sticky tapet lim på væggen til venstre vil gøre jobbet af maleri vanskeligt, som pastaen ikke tillader korrekt vedhæftning mellem væg og maling. Mange mennesker vælger at anvende kommercielle tapet pasta hårfjerning produkter, mens mange har mulighed for at bruge almindelige husholdningsprodukter allerede er til rådighed i hjemmet. Afhængig af sværhedsgraden og mængden af tapet pasta fast til væggen, kan forskellige metoder til fjernelse være nødvendigt.

Instruktioner

•Lay ned en dråbe klud under det område, hvor du vil fjerne tapet pasta. Udfylde sprayflaske fyldt med lige store mængder af vand og flydende skyllemiddel. Spray på væggen med løsningen liberalt.

•Scrape væg ved hjælp af en spartel kniv og bortskaffe klumper. Fugt en svamp med stof skyllemiddel løsning og tørre væggen ned til at fjerne alle rester rester.

•Sæt en stor del af stanniol på en limet område af væggen. Placer en varm tøj jern over i stanniol. Når limen begynder at smelte og dryppe, tørre det af med en klud. Brug denne metode, hvis din væg har særlig hård indtørret pasta områder, der ikke kan helbredes ved hjælp af de øvrige processer, kemisk fjernelse.

•Spray ned på væggen med en opklaring af flydende opvaskemiddel rengøringsmiddel og varmt vand. Når tapet pastaen begynder at blødgøre, skrot off klumper ved hjælp af en spartel.

•Våd en svamp med en spand med en kop eddike og en gallon af varmt vand. Tør væg grundigt med våd svamp og Skrab ud tapet pasta. Sand genstridige områder med lys sandpapir hvis nødvendigt.

•Brug tri-natrium fosfat (TSP) når alle andre metoder er mislykkedes. Fyld en spand med vand og en anden spand med en blanding af TSP og vand efter produktets instruktioner. Brug gummihandsker, når sponging på TSP løsningen til væggen.

•Rinse svamp ofte og resoak det i TSP løsningen. Holde nedsænkning svamp i TSP løsningen, aftørring væggen og skylning svamp i det rene vand, indtil alle tapet pasta er blevet fuldstændig fjernet fra væggen.

Tips & advarsler

  • Vask væggen ned med tri-natrium fosfat før male væggene. Dette kemikalie vil sikre alle spor af tapet pasta vil blive fjernet, tillader ordentlig vedhæftning for malingen.
  • Sørg for dit arbejdsområde er godt ventileret, når du bruger barske kemiske flyttefirma.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com